Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Máme příjem wifi na bytě. Máme zakoupený router TP-link propojený kabelem s počítačem a správně zapojený. Při spuštění wifi na telefonu někdy jde a někdy nejde. Na routeru jsou 3 diody které všechny svítí. Kde bude chyba? Děkuji. Na počítači jde vše bez problému.Na začátku šlo wifi bez problému po 1měsíci nastaly problémy.
S wifi příjmem jsem měl do nedávná také problémy,i když vlastním výkoný router spojený i s modemem ASUS DSL-AC87VG.Venku na v rozvodové skřínce byl příjem internetu 110Mb/s a já v počítači měl přes wifi sotva 50Mb/s,to mě vrtalo hlavou.Nakonec jsem v počítači ůplně zrušil wifi adapter a jeho nastavení zakázal a také vymazal.A nyní jsem nainstaloval příjem internetu přes kabel za pomocí TP-LINK EXTENDERU a světe divte se nyní mě to trvale dává rovnou 100.0Mb/s,takže nyní mám tu zkušenost že je nejlepší kabelové vedení a nikoliv WIFI které néní spolehlivé v internetovém přijmu i kdyby se jednalo jen o pár metrů.
jsem na tom doma podobne, televize, ntb jede na wifi bez problemu ale mobil se pripojuje a odpojuje jak se mu zachce, nekdy jede pul minuty a pak se treba na 10 s odpoji a tak to dela furt
mam uz i jiny modem a je to stejne, nastavoval ho clovek ktery vi co dela, kanaly sem zkontroloval a porad to stejne , delal mi to stary mobil a dela to i novy
Už mě to je jasné,rozhodující je to,co ukazuje status internetu na routeru,který je co se týče rychlosti tento*******stahování dat z internetu 105406Kbps a odesílaní 10240.To co ukazuje počítač vlastně nehraje roly.Jinak wifi je dle mého nazoru v bytě natolik stabilní a silné podle toho,jak silný a výkoný máte přijem signálu na modemu nebo routeru.Většinou je však na wifi, příjem signálu nestabilní a nespolehlivý.Dost velkou roly hraje i to v jaké lokalitě bydlíte,zda na kopci,nebo v ůdolí,pod kopcem.Ve wifi přijmu se ledacos časem může změnit,většinou k horšímu.Na internet po drátě v zemi platí jedině zemětřesení a to zatím u nás nehrozí,takže já už na tento druh přijmu zanevřel natrvalo,ani o něm nebásním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.