Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Venkovní krabice s uchycením na stožár

Od: peter* odpovědí: 4 změna:
Ahojte,hledám venkovní krabici pro uchycení na stořár z její zadní části ideálně uprostřed. Našel jsem Gentlebox, ale ten má úchyt pouze z boku. Potřebuji krabici uchytit doprostřed, aby nevyčnívala na tom stožáru z boku.Potřebuji do ní umístit Arduino, několik relé, napájení, malou baterii. Ideálně rozměr alespoň 150x200x90 mm.Na internetu jsem toho příliš nenašel, jenom ALU krabici wifihw.cz/... ... ale ta má zase velké rozměry. Díky moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Toto se řeší konstrukcí konzole pod krabici.

Krabice jsou typizované a mají nějaké obvyklé uchycení.

Jakým způsobem si krabici uchytíš záleží na tobě.

Můžeš použít dva třmeny pro uchycení na stožár a pomocí plocháčů spojit ty dva třmeny. Do plocháčů potom vyvrtáš otvory podle plastové venkovní krabice.

peter*
hodnocení

Líbí se mně třeba tato krabice: gme.cz/...

Jenže jakmile do ní udělám díru na uchycení, budu mít už strach, že se do krabice dostane voda. I kdybych díru řádně zasilikonoval, za rok či dva už otvor nebude 100% vodotěsný. Rád bych spíše krabici, která konstrukčně umožňuje jakékoliv uchycení z venku bez toho, aby do krabice zbytečně dělal díru.

Ale ty do krabice nemusíš dělat díru.

Ta krabice má na zadní straně otvory, kterými se přišroubuje na konzolu - šroubky jdou zvenku přes konzolu do slepé díry.

Ty si potom konzolu uchytíš pomocí třmenů na stožár.

jirib
Krabice Scame,díry jsem dělali dle průměru závitu...z každé strany matice a voda žádná(matice se krásně zakousne do plastu a těsní)...mám ji na balkoně více než deset let...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]