Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Team Viewer - není připraveno

Od: elisa24® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, nevíte prosím, co dělat s tímhle? Připojení k internetu mám, ale je to veřejná WIFI. Nedá se něco nastavit ve firewallu? Děkuji

doplněno 15.08.19 20:39:

Předtím jsem použila mobilní připojení. Může to být tím? Je nějaká varianta tohoto pro Windows?

Team Viewer - není připraveno #2
Team Viewer - není připraveno #3

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Můe to být mobilním připojením.

1) Máte poslední verzi? 14.4?

2) Pošlete obsah souboru hosts , kerý je v C:\Windows\System32\drivers\etc

3) varianta samozřejmě je ... zastavení služeb jde ve windows jak graficky, tak i z příkazového řádku...

a) Kliknout na Start -> napsat services.msc -> spustit vyhledaný soubor -> v nově otevřeném okně najít službu Teamviewer a přes pravé tlačítko službu zrestartovat

b) Kliknout na Start -> napsat cmd -> spustit vyhledaný soubor -> v nově otevřeném okně napsat net stop TeamViewer -> enter -> net start TeamViewer -> enter

ps: restart počítače je restart všech služeb ;)

Team Viewer - není připraveno #4
Team Viewer - není připraveno #5
hodnocení

Dobrý moc, moc děkuji za odpověď. Už o té WIFI nejsem. Doma to fungovalo, teď mi to zase nefunguje přes mobilní hotspot. Mám verzi 14.4.

hosts.txt828 b
hodnocení

Ten restart ve službách pomohl. Moc moc děkuju *slunce*

hodnocení

0x

Zkusil bych vypnout Firewall v programu Win.Defender. A zapnul bych Bránu Firewall ve Windows.

Kdyz vypne firewall, tak vypne windows defender. Kdyz zapne windows firewall, zapne win defender. Muzu poprosit o vysvetleni?

Sorry, to byl omyl, máš pravdu. Je to součást Windows.

dolga*
hodnocení

0x

otázka :

V první řadě musíte ten program Team Viewer odinstalovat, někdo Vám ho do počítače nainstaloval, když Vy sama nevíte, kde se Vám tam vzal. Potom si z letecké pošty stáhněte program na vyčištění počítače a až to všechno uděláte, restartnete. Tím se toho zbavíte.

Nerozumím, proč nemáte antivirový program - Avast je zdarma, Kasperský kolem 600 kč, Eset je nejdražší.
Proč jste na veřejné síti? Nemáte doma internet? Nerozumím tomu...

jak zjistit zarizeni pripojena k wifi
http://vool.cz/BXFhh

Až to odinstalujete, doporučuji Vám si nainstalovat tento program. A s ním čistit prohlížeč a registry.
filecroco.com/... foto - vynikající věc. Musíte si v programu pak najít češtinu. Stáhněte si to z Letecké pošty.
leteckaposta.cz/...

hodnocení

Já to myslela, proč ten program nefunguje. Stáhla jsem si ho já. Avast jsem měla, ale odinstalovala jsem si ho, slyšela jsem názory několika informatiků, že to naopak počítači škodí a bohatě stačí zabudovaný antivirus. Jsem na veřejné síti v hotelu. Doma TeamViewer funguje a fungoval na mobilní internet v ČR.

dolga*

Aha, tak to se omlouvám. Pokud s programem Team Viewer umíte zacházet a máte ho běžně v používání doma, tak není vlastně co řešit. Špatně jsem Vás pochopila. Team Viewer není vhodné používat na veřejných sítích, ale to Vy víte i beze mne. Berte to tedy tak, jakože jsem nic nenapsala. Neodpustím si jen poznámku, že mít Team Viewer na veřejné síti a nejistit počítač antivirem je risk. Jinak se podívejte tedy do služeb, jestli ho máte povolený ve službách...nastavit na ručně.

Určitě tam bude, já ho na pc nemám, tak Vám názorně ukázat nemůžu.

yoom.cz/...

hodnocení

Děkuji, zkoušela jsem to, ale nic, ten antivirus si zase nainstaluju. Ještě se mi tam objevuje okno Žádné připojení na server TeamViewer a když kliknu na Nastavení proxy servru, tak Konfigurace.

Team Viewer - není připraveno #6
Team Viewer - není připraveno #7

lmgify
hodnocení

0x

Wifi router asi blokuje odchozí nebo příchozí porty jiné než pro www a email.

Stáhni si tcping (konzolový program) a zadej:

tcping adresa_druhého_počítače 5938

a uvidíš, jestli ti pakety projdou.

doplněno 16.08.19 11:16:

Sakra, koukám, že Teamviewer používá nějaké jejich firemní generované číslo pro adresu protistrany. *co*To ten tcping fungovat nebude. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]