Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna HP tiskne nakřivo

Od: dela odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, tiskárna HP Photosmart C4100 series mi tiskne text na papír nakřivo. Už nevím, co bych zkusila. SAMOZŘEJMĚ papír vkládám naprosto rovně, ale hned jak začne zajíždět, tak si ho tiskárna špatně natočí a posune moc doprava. Už jsem několikrát nechala "zahájit tisk pro zarovnání", ale to nepomáhá a žere to barvu. Napadá vás něco?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

SERVIS, případně dotaz...podavač papíru je opotřebený. Někdy pomůže "na pár výtisků"válečky očistit, ale není to na dlouho, pokud se to podaří. Zkuste jiný papír (jiný výrobce)...ale vidím to na novou, servis je moc drahý, v ceně nové tiskárny...skoro

fran56ris*
hodnocení

0x

To HP dělá a ani nemusí být opotřebovaná.Opravy po můžou na chvíly.Raději jsem přešel na Brother a spokojenost.Navíc nikdy nezaschne.protože se denně sama vyčistí a můžu hned tisknout - bez zkušební stránky,třeba po měsíci nepoužívání.

Mám Brother DCP T - 300 je pro mne ideální.

To není reklama - HP už nikdy a nekupuji kazety ale pouze lahvičky s inkoustem.A to za strašně dlohou dobu oproti drahým kazetám.

Doporučuji kvůli nervům,mne výměna značky zkllindila nervy.*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]