Nejste přihlášen/a.
Mám internet na modem na sim kartu.Když se pripojím tak hned mi to sebere 3,5MB a ješte jsem nic nedelal. Ve starým počítači mi sebralo MB až když jsem na neco kliknul a používal internet .Omezil jsem funkce na pozadí ani to nepomohlo.Pripojuji se sám ,ne automaticky.Na co to počítač spotrebuje?
Mám takový modem a jsou tam dva typy pripojení,jeden má název RAS a druhý NDIS,když to dám na NDIS tak každou chvíli vypadne internet .Jaký je v nich rozdíl?
Teď šla automatická obnova Update a sebralo mi to 400 MB ,celý internet na den,to je strašné,jinak často to delají.
osobně si myslím, že to souvisí jen s vlastním navazováním spojení, asi nemáte nejlepší signála běhají tam chybové pakety.
A máš WIN 10? Ty pořád lezou samy na internet a hledají svoje aktualizace (a vyměňují si se serverem Microsoftu bůhvíco dalšího), případně ty aktualizace hned stáhnou (těch 400 MB) a instalují. Někde ve WIN se dají automatické aktualizace i většina těch ostatních windowsích komunikací vypnout, ale já je nemám, tak si postup musíš někde najít sám.
To me štve ,že to žere megabajty,Ať si inovují za své peníze.Za chvíli preinvestuju za dva nové počítače.
Jako se dá nahrát nejaká relace už nahraná ,napr z youtube do počítače? Dá se to nahrát na pevný disk a nebo musím mít usb disk? Tak jak se stahuje neco do počítače z internetu,nejaký program ,tak jestli se tak dá nahrávat nejaká relace z archívu na pevný disk. Když jsem mel media center tak to šlo ale na přímo to asi nepujde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.