Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenos dat z mobilu Nokia 230 do počítače

Od: alexandr* odpovědí: 5 změna:

Zkouším přenést data (fotografie) z mobilu Nokia 230 do počítače, Blue tooth nefunguje, ani propojení káblíkem, mám stažený Nokia suite, ale nic. Některé informace říkají, že by měl přenos být možný, některé že ne. Ví někdo něco?

Díky, Alexandr

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ak nič nikto neporadí,tak potom fotky z mobilu pošlite sám sebe na email. Potom v PC si ich v emailu najdete. Riešenie z núdze.

karel556*
hodnocení

0x

Je možné že kablík který používáte je jen na nabíjení, je třeba mít datový kablík, vzhledově mohou vypadat stejně a to je možná váš případ. Při datovém kabelu není potřeba žádná aplikace na přenos souborů do počítače. Stačí připojit telefon k počítači, otevřít "Tento počítač", tam bude váš telefon viditelný jako další disk, ...a dále si otevřete buď zařízení nebo kartu a odtamtud si přenesete fotky (data) do počítače.

alexandr*
hodnocení

Tak tohle může být to pravé ořechové. Zkusím, myslel jsem, že se jedná o problém v podpoře Nokie. Díky . Ten káblík jsem nakoupil v kamenné prodejně s tím, že se jedná o přenos dat, ale vypadá to, že bude na nabíjení. Nakupujte u odborníků, no.

pavelpavel*
hodnocení

0x

V recenzi píšou možnost pamětové karty SD až 32GB a kolik má ten telefon interrní pamět jsem nenašel, takže kartu a přetáhnout to na ní a pak do pc jestli to půjde. Jinak už asi nijak. To musí být dezolátním stavu, když nejde Bluetooth ani datový kabel a jak to nabíjíš tedy?

alexandr*
hodnocení

Jedná se o nový mobil ( retro Nokie), paměťovou kartu 32 Gb jsem dokoupil extra, nabíjím přes nabíječku nebo přes káblík, který mi prodali jako na přenos dat. (viz odpověď pavel/pavel) Jenom na okraj, přenos do PC není otázka života a smrti, normálně fotím foťákem a samozřejmě ty fotografie jsou pak daleko kvalitnější, ale může nastat situace, kdy je poruce jenom mobil a třeba při dokumentování něčeho (třeba dopravní nehoda) ten přenos do PC je skoro nutnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]