Nejste přihlášen/a.
Mám problém při instalaci hry,většinou si na začátku hry můžete zvolit kam hru uložit-C ,nebo E atd,mám však hru která se automaticky chce nainstalovat do C , já si hry instaluji ale jinam,kde mám větší místo,ale při této hře prostě nejde zadat jiná cesta instalace než na C.Můžete mi někdo poradit jakým způsobem ji můžu nainstal.jinam?
Pokud u hry nemas moznost pri instalaci zadat custom,browse nebo neco takovyho tak se vetsionou tesne pred zapcatkem instalace ukaze v instalatoru radek kde je napsana cesta kam se ma hra instalovat (myslim ze to bylo treba u unreal tournamentu) pak staci akorat v tom radku napsat vlastni cestu trba jenom misto C: napsat D: a hra se nainstaluje tam
Už se to povedlo-zajímavé přes Daemon to jde,je totiž v iso soub.Ale přes Win rar -kde byla nainst.tak nešla změnit cesta inst.Jinak děkuji všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.