Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace hry - instaluje se kam nechci

Od: kety® odpovědí: 6 změna:

Mám problém při instalaci hry,většinou si na začátku hry můžete zvolit kam hru uložit-C ,nebo E atd,mám však hru která se automaticky chce nainstalovat do C , já si hry instaluji ale jinam,kde mám větší místo,ale při této hře prostě nejde zadat jiná cesta instalace než na C.Můžete mi někdo poradit jakým způsobem ji můžu nainstal.jinam?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrburns*
hodnocení

2x

Pokud u hry nemas moznost pri instalaci zadat custom,browse nebo neco takovyho tak se vetsionou tesne pred zapcatkem instalace ukaze v instalatoru radek kde je napsana cesta kam se ma hra instalovat (myslim ze to bylo treba u unreal tournamentu) pak staci akorat v tom radku napsat vlastni cestu trba jenom misto C: napsat D: a hra se nainstaluje tam

hodnocení

2x

Pokud je ta hra hodně stará, tak ti ani instalaci na jiný disk než C umožnit nemusí.

dotaz*
hodnocení

0x

Zkusil bych ji po uložení ,,kam chce" přemístit do E.;)

pravdomluvny*

Uložení a instalace jsou dvě zcela odlišné věci :)

charlies*
hodnocení

0x

Bylo by dobré uvést, o jakou hru se jedná. ;)

hodnocení

Už se to povedlo-zajímavé přes Daemon to jde,je totiž v iso soub.Ale přes Win rar -kde byla nainst.tak nešla změnit cesta inst.Jinak děkuji všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]