Nejste přihlášen/a.
Hezký den,
pořídila jsem si dnes notebook Umax 13Wa Plus, ale netuším, kde na něm najdu mikrofony. Já vím, otázka od blondýny pobaví, ale vážně jsem už obrátila notebook doslova vzhůru nohama a nikde jsem je nanašla. Minulý model Umax je měl klasicky pod monitorem. Ani brácha neporadil... Děkuji moc!
bych řekl že ty malé dírky nahoře z každé strany kamerky...
podle popisu jsou mikrofony 2
Mikrofon je patrně jen jeden a je patrně integrován do kamery nebo je v její těsné blízkosti. Nehledáte náhodou rproduktory? Jejich umístění je popsáno v Manuálu.
Děkuji Vám, ne, ne, opravdu hledám mikrofony, říkala jsem si, jestli nebudu potřebovat externí a taky jsem myslela, že by mohly být v kameře, ale asi jsou to opravdu ty maličké dírky vedle kamery.
A v jakém manuálu? V manuálu PRO jsou reproduktory pod displejem ty dvě dírky a zde to patrně budou ty dírky nahoře, ale nikoliv mikrofony a proč dva? V tomto manuálu je zdířka na sluchátka a mikrofon. Tedy podle mě jsou dírky reproduktory a o mikrofonu vestavěném v manuálu nevidím nic jen zdířku. Nevidím problém to vyzkoušet a pustit muziku odkud to hraje a také zkusit nahrávání zvuku, zda se něco nahraje.
Zde je manuál PLUS (neoznačeno repro)
Zde je manuál PRO (označeno repro)
Moc děkuji, nejprve jsem taky přemýšlela, jestli není v kameře, ale pak jsem zjistila, že mají být dva a tak jsem notebook ještě jednou prohlédla a taky jsem si všimla maličkých dírek po stranách kamery, takže jsem měla podezření, že by to mohly být ony. A jsem ráda, že nejsem sama! Ještě jednou děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.