Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paysafecard problém

Od: tomasobr odpovědí: 3 změna:

Zdravím 7.8 2019 jsem se zaregistroval na paysafecard po registraci mě to červeně píše že Z bezpečnostních důvodů byl Váš účet my paysafecard zablokován pro transakce. Pokud chcete ověřit svoji totožnost, kontaktujte náš tým podpory atd.

Když jsem jim napsal tak mi odpověděli takto (po slovensky)

Vážený zákazník,
samotný internetový obchod si vyžaduje overenie osobných údajov.
Aby sme váš prístup pre my paysafecard mohli odblokovať, prosíme vás o zvýšenie vášho statusu na Unlimited.
Váš status zvýšite na Unlimited takto:
1. Zabezpečte, prosím, aby údaje, ktoré ste zadali pri registrácii, súhlasili s vaším platným preukazom s fotografiou (cestovný pas občiansky preukaz alebo vodičský preukaz). V položke menu "Nastavení" si môžete vaše údaje kedykoľvek skontrolovať a prípadne zmeniť.
2. Prihláste sa do my paysafecard, choďte do "Limity a statusy".
3. Kliknite na "Zvýšiť status" a nahrajte požadované dokumenty.
4. Len čo sú vaše údaje z našej strany overené, zvýšime váš status a upovedomíme vás prostredníctvom e-mailu a SMS.
Len čo dostaneme a overíme vaše dokumenty, opätovne uvoľníme váš prístup do my paysafecard a upovedomíme vás e-mailom.

Nechápu proč po mě chtějí tyto doklady pro ultimate myslel jsem si že když se zaregistruju na paysafecard a po ověření tel. čísla a emailu bude všechno ok

a ještě něco

za 1. když můžou mít paysafe kartu i nezletilý tak proč tam je ověření přes řidičský průkaz? Vždyť děti nemůžou řídit auto

za 2. Mají nezletilý občanský průkaz nebo cestovní pas? Jestli ne tak proč to potřebují

Viděl jsem video jak se zaregistrovat na paysafecard a všechno vyplnil ale vůbec tam neměl nic o nějakých dokladech a mohl zadat pin kod a šlo to nejak to nechápu. Tady jsou fotky

Paysafecard problém
Paysafecard problém #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Upřímně-nějak se mi to celé nezdá a že by v Čechách nebyl web s tímto druhem plateb, to už je vůbec divné..Nepomohl jsem, ale v tomto případě bych tam zavolal, protože by mohli chtít i ofotit tvoje platební karty z obou stran a přijít o úspory bych já osobně tedy nechtěl..

tomasobr
hodnocení

Teď jsem jim psal email a oni odpověděli že si mám přečíst jejich všeobecné podmínky a pak něco o my PLUS. Napsal jsem jim že jestli je nutné mít ultimate účet na to aby byl odblokován a jestli bych musel vyfotit svoje doklady. Mám takový pocit že dřiv to doklady po registraci nechtělo ale najednou když se zaregistruju já tak to po mě chce řidičák, občanku nebo pas tak fakt nevím. Nevím jak to dělají ostatní.

tomasobr
hodnocení

Tak zdá se že mám ověřený účet přes občanku. Ale teď taková maličkost, zkoušel jsem zadat nějakej pin který jsem našel na googlu jako ilustrační foto (vím je to blbost) ale po zadání mě to napsalo že pin byl z bezpečnostních důvodů zablokován. Je to tím že ten kod už byl použit nebo je to tím že ten kod je nějak neplatný?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]