Dobrý den, Mám problém s PC windows vista home premium 32-bit AMD Athlon 64 Processor 4000+,767MB RAM Radeon 1300 Když chci spustit počítač dostane se do režimu spánku a na monitoru se objeví no signal . Když spuštění a vypnutí opakuji snad po padesáté objeví se mi na obrazovce viz .foto CMOS Error ,když se dostanu do Biosu nastavím load y/n oprava y enter a dostanu se na normální spuštění PC .Takto PC běží celý den .Večer vypnu a ráno se to znovu opakuje .Myslím si jestli tam neodešel nějaký řadič a nebo Hard disc .Můžete mi poradit co stím? Jinak mám antivir AVG 2012 a používám Tune up Utilities 2012 kde mám nastaveno Turbo režim
Novou CMOS baterku a pokud bude problém přetrvávat, tak v BIOS Setupu nastavit default hodnoty systému (vypnout OC) a testovat. Pokud bude dál problém začít testovat jednotlivý HW (deska,ram,zdroj,grafika,disk,..)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.