Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook sa restartuje už 4 hodiny

Od: bob1na odpovědí: 6 změna:
Zdra­vim, mám no­te­book umax vi­si­on­book 14wi s Win­dow­som 10, do­te­raz s ním ne­bo­li ži­a­d­ne pro­blémy, ale dnes som(chcel som ho vy­pn­úť, ale to je jed­no) nor­mál­ne re­star­to­val cez štart a re­star­tu­je sa už 4 ho­di­ny, ne­dá sa vy­pn­úť ani tla­cit­kom na vy­pí­na­nie keď ho podr­zim, tak to po chví­li len pre­blik­ne a stá­le t svie­ti mod­rá ob­ra­zov­ka "re­star­tu­je sa". Ne­mám ho ani ako za­pn­úť/vy­pn­úť, keď­že to je ta­ký ten lac­ný no­te­book so vsta­va­nou ba­té­ri­ou. Ne­vie­te mi pro­sím vás po­ra­diť v čom je pro­blém? Ni­kdy som sa s ni­čím ta­kým­to ne­stretol, da­ku­jem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zkuste to tlačítko podržet opravdu dlouho.
Pokud opravdu nic nepůjde, nezbyde, než ho nechat úplně vybít a potom ho hned hodit na nabíječku a zapnout.

vec
hodnocení

0x

Také se mi včera notebook restartoval a aktualizoval více jak 4 hodiny, ale nakonec se restartování samo dokončilo. Dříve nikdy tak dlouho, tak 3/4 hodiny. Už jsem z toho byla na nervy.

hodnocení

0x

Má ten notebook kontrolku disku? Pracuje disk? Není náhodou na obrazovce chvílema probíhá instalace nebo konfigurace aktualizací? Pokud ne tak držet zapínací tlačítko dokud se nevypne - nesmí usnut, musí padnout. Může to být klidně 30s.

bob1na
hodnocení

Diky všetkým za snahu, nakoniec som skúsil tlačítko na vypnutie podržať naozaj dlho, možno aj minútu, a nakoniec sa vypol a už ide všetko ako má.
pavelpavel*

To je universal a jinak čekej další rundu aktualizace, která nejde vypnout. Dokud nebudu nucen W7 nepustím. Je super.

72mona3*

@pavelpavel - a tím nastává další otázka. Až budete donucen W7 opustit, co pak? :) M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]