Dobrý den mám problém s internetem a nevím co s tím. Internet je nestabilní a ping je vyšší než dříve ten byl +-12ms a teď je okolo +-40ms. Tento problém jsem již řešil s providerem vyměnila se anténa na střeše za silnější ale nepomohlo to. Napadlo mě že by mohl být problém s routerem. Je možné že by to router mohl ovlivnit ikdyž hraju online hry na kabelu? Předem děkuji za odpověď.
málo info: anténa je panelová,nebo parabola? router je kde, kdyžje anténa na střeše? není v cestě překážka? anténa s větším ziskem nemusí být žádná výhra, zesílí všechno co pochytá. jakým kabelem je propojena anténa s routerem? délka, typ. jak to vedepak dál?
blvcq
Anténa je satelitní myslím upřímně jsem ji neviděl. Mezi anténou jsou 2 patra bydlím v paneláku anténa je s routerem propojena normálním síťovím kabelem a druhej kabel mám do xka jeden kabel je dlouhý cca 12m druhy cca5m
to že je ping dlouhej mi přijde na vysokou chybovost. Tok dat sice je , ale ne užitečných, opakují se chybné pakety. Zapněte si logování jak u Wifiny tak doma ať se něčeho doberete, pokud tomu nerozumíte , necte si chybovost změřit poskytovatelem.
Nebo si pingněte třeba adresu 8.8.8.8 nebo seznam.cz, či jiný server. Nedělá to jen na serveru hraní her?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.