Ahoj, trochu hloupý dotaz Postavil sem PC asi po 10ti letech Po veškerých aktualizacích windowsu a všech ovladačů mi stále OS vypadá jak 98 V grafických adapterech je napsáno že primární je gtx 1660ti na aktuálním ovladači nvidia.(procák mám r5 3600) Po restartuvaktuáizaci biosu a všeho to vypadá hrozně nic nepoˇáhá Nevíte někdo co s tím?
No, i ve Windows 10 se dá nastavit, pokud vím, "klasický" vzhled jako z dob Windows 98. Takže buď tam máte nastaven ten, nebo to myslíte jinak a špatně jsem vás pochopil. Zkuste poslat fotku, jak to vypadá.
Já bych si tipnul, že nemáte ovladače grafické karty - jen nějaké náhrady windowsu.. a počítač teď je pouze na grafickém čipu z procesoru... takže špatné rozlišení obrazovky a onen způsob rozlišení je kvůli absenci korektních ovladačů GK.
doplněno 04.08.19 16:50:
zkuste prtcrn té obrazovky - ovladače máte od Nvidia nebo windows? A byla grafika v pořádku před instalací W10?
doplněno 04.08.19 21:06:
no joooo - no vy máte asi nějaký optimalizační prográmek na zrychlení ne? V nastavení lze zadat různé vzhledy a optimalizace... třeba u myši stín, nebo formu zobrazení složky...
Tady bych to viděl na nastavení vzhledu "XP" spíše než 98" - nicméně je to v nastavení a motivy... snad se nepletu
janvancura
Ovladače grafiky mám aktuální proto sem píšu že už nevím co s tím. V ničem mě to neomezuje vše funguje jak má jen je to otravné ten vzhled
janvancura
Nakoupil jsem si všechny komponenty, z fleshky udělal imstalačku OEM vše funguje jak má jen ten win vypadá jak z minulého století, zkusím to přeinstalovat ještě
Takhle úplně normálně vypadá poslední verze Windows 10 ve světlém režimu. Stačí si v nastavení vzhledu přepnout na tmavý (nebo alespoň částečně - lištu) a bude to tak jak "normálně". Je to v nastavení - přizpůsobení - barvy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.