Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přerušení stahování dat

Od: 123mirek® odpovědí: 5 změna:

Stahuji si z internetu různá data a stane se mi,že ikdyž rychlost stahování je kolem 200 kb/sec,zničeho nic se stahování přeruší a já pak musím stahovat znova.Co se s tím dá dělat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Jednou z možností je používat Download manager, který umí přerušené spojení navázat. Třeba FlashGet.

na druhou stranu je nutno upozornit, že toto navazování musí umožňovat server odkud se data stahují. Typicky free programy download serverů (rapidshare a spol) to neumí, pro ně není řešení... snad jen placené členství :)

hodnocení

Já stahuji jenom za peníze a je to pořád stejný.S tím se holt nedá nic dělat.

charlies*
hodnocení

0x

Z jakých serverů třeba stahuješ? Stává se to pořád (ráno, odpoledne, večer, o víkendech...)? Chyba může být jak na straně serveru, tak můžeš mít nestabilní připojení. Zkus ověřit tu stabilitu zde:

rychlost.cz/

A lepší je víc testů, v různou dobu.

fantomas92*
hodnocení

0x

Mám podobný problém ale stahuju z czshare takže můžu pokračovat. Ale je to špatné když stahuju něco přes noc. Normálně mě to stahuje 250kb/s pak se stahování zastaví, vypadne mě icq a veškerý internet a když dám pokračovat ve stahování tak už to stahuje jenom 40kb/s. Hodně by mě zajímalo proč mě to vypadává a co se stím dá dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]