Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Email na seznamu a stálé přihlašování

Od: athenaise* odpovědí: 9 změna:
Přihlášení do EmailuJeden účet pro všechno od Seznamu‹ Seznam.czČeština blablabla@seznam.czPokračovat pod tímto účtem?Již jste přihlášeni pod účtemblablabla@seznam.czPro přihlášení klikněte na tlačítko Pokračovat.PokračovatPřihlásit se jako jiný uživatelnevíte proč mi to i vejpůl práce na emailu háže znovu do opakovaného přihlášení? Kolikrát si nestačím přečíst ani jeden email. Nebo na koho se obrátit (admin seznamu a pod.) Díky A.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

3x

buď se neodhlašujete, nebo jste si zaškrtl "být trvale přihlášen" kouknetě se do nastavení vašeho účtu

hodnocení

2x

Netuším, mně to nedělá, ale můžete se podívat na fórum, jestli tam není stejný problém- když kliknete vpravo dole "diskutovat na fóru" nebo ve všední dny na chat- vlevo dole "kontaktujte nás- vyřešit problém teď hned" napoveda.seznam.cz/...

Zkoušela jste i v jiných prohlížečích? Dělá Vám to ve všech?

iz*
hodnocení

2x

U Seznamu.cz je potřeba některým "seznamovským" subdoménám (hlavně szn.cz) povolit java script a cookies. Máteli-povolen např. jen Seznam.cz, nepodaří se Vám do e-mailu vstoupit.

Jiné (sub)domény,např. imedia, hmedia kvůli reklamám blokuji v souboru hosts.

athenaise*
hodnocení

tak jsem vyzkoušela jiný prohlížeč a dobrý, u seznamu mi to při nastavení hláší chybu (píšou jakou, ale nedokážu rozluštit tu rozsypanou rejži :) )

pavelpavel*

Jsou dny, kdy se mi při každém zavření a následném otevření Firefoxu odhlásí mail. Nevím proč zaboha. Pak to zase normálně jde a pak zase přijde ten den. Skoro mi to přijde, že mi tam někdo leze.

athenaise*
hodnocení

taky mě to napadlo, tak jsem to na pár dní z toho prohlížeče vypnula, jen nevím, jestli to nebude prd platný :)

hodnocení

0x

Pokud by to bylo možné, používejte pro poštu Outlook. Mám tam všechny mailové účty a za mnoho let nemám žádný problém. Za mě super. Jak to občas sleduji, s tím Seznamem má stále někdo problémy.

dolga*
hodnocení

0x

Já bych potom, co se tam dostanu, hned změnila heslo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]