Nejste přihlášen/a.
Baterii mám nastavenou na 60% a každý den se mi zvyšuje nabití o nejaké procento ,teď je nabitá na 73%. Proč to delá? To budu muset občas vytáhnout adaptér ze zásuvky,teď je tam pořád.
Je to v rubrike počítače a notebook ,tak asi jaká baterie .Baterie v notebooku,trvale zabudovaná je to. Jsou tam možnosti nabití baterie ,na 100%,80% a na 60%.Já mám na 60% ale se to pomalu zvyšuje .
Toto není poradna, toto je pobočné pracoviště Sybily ( aspoň podle některých dotazů ) . Ne, opravdu, to snad tazatel nemyslí vážně...
Co se vám na dotazu tak strašně moc nezdá? Některé notebooky umí pro delší životnost baterie nastavit, že se bude nabíjet jen třeba do 60% a ne doplna. A tazatel řeší, že to má nastaveno, ale přesto mu jdou procenta pomalu nahoru.
mikihans:Bingo.Tak to je.Procenta pomalu rostou,teď to budu muset hlídat a když to stoupne vyberu adapter ze zásuvky na nejaku hodinu aby to kleslo. Když nemá nikdo jiný recept na to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.