Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde odinstalovat program

Od: novak1* odpovědí: 18 změna:

Z internetu jsem stáhnul program a chci jej odinstalovat ale když kliknu na odinstalovat v seznamu není.Počítač se tváři jako kdyby tam nebyl ale je tu ,je to Prog dvb a nejde odinstalovat.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Stáhnout program REVO Uninstaller a použít.
doplněno 02.08.19 12:05:

Někde musí být alespoň zmínka,řádek,když ne přímo ikona.Pak se použije tzv. "Režim lovce".

novak1*
hodnocení

A jak ten program označím když není v seznamu a nesmaže mi to jiné programy?

novak1*
hodnocení

Mám tady ikonu a spouštím to jako obrazovku ale odinstalovat nejde. Jen možná vymazat se seznamu by to šlo ale to by tam zustal.

No tak jestli máš ikonu, je to jednoduché. Otevři program REVO, na horní liště je zamerovaci kříž, jako na zbrani, chytni ho myší, pretahni na ikonu programu který chceš odinstalovat a nech odinstalovat. Zvol nejpokrocilejsi mazání, pockas si ale vše bude pryč.
Hotovo, fertik
novak1*
hodnocení

Dal jsem obnovení počítače do bodu pred dva týdny a Prog je pryč. Akorát se mi tam zase objevila ikonka Dream a nemužu se ji zbavit ale program je odstranený. Proč se tam objevila ,to jsem odinstaloval dávno.

novak1*
hodnocení

Ikonku jsem dal do umístnení názvu a tam šla do koše. Tak jsem to všechno vybavil,já jsu šťastnej.

olinl

Pro tazatele-pokud máš Windowsy a máš na monitoru ikonu, klikni na ni pravým "myšítkem", po objevení se nabídek klikni na VLASTNOSTI, po otevření na kartě ZÁSTUPCE je v nabídce NAJÍT CÍL.., po otevření dalšího okna by měla být zvýrazněna hledaná položka/ikona a pokud klikneš nahoře na ikonu Nadřazená položka (bude pravděpodobně potřeba kliknout vícekrát) dojdeš až k samotnému souboru v něž je tato složka umístěna- například ve zmiňovaných Program files, Dokumentech, přímo na disku C: , ve Sdílených složkách apod. Celý soubor/složku můžeš pravým "myšítkem" v nabídce Odstranit z počítače vymazat. Poté "dočistit" registry vhodným programem např. CCleaner apod.

novak1*
hodnocení

Klikal jsem na ikonu pravou myší a nic nereagovalo,bylo to nejak zablokované.

hodnocení

0x

A v Program Files je?

novak1*
hodnocení

To nemužu najít,Program Files.

Pokud nevíte, co je složka Program Files a kde se nachází, tak příště nic neinstalujte. Ten starší program, co vám zůstal po bodu obnovy se tam objevil asi proč? No protože jse se vrátil obnovením do času, kdy onen program byl nainstalován a k jeho odstranění došlo až po bodu obnovy.

Klasifikace: BFU 3-

pavelpavel*

novak1 : unins000.exe

A pokud nevíš kde jsou program files, tak se ani nesnaž.

uninstallhelps.com/...

novak1*
hodnocení

Zadal jsem do vyhledávaní v počítači Program Files a nic ,nezná to Pomocník. To bude asi nejaký lidový název .

@novak1 Vy budete taky lidovej :)

Nejde odinstalovat program

03.08.19 05:31

novak1*
hodnocení

Na tom prvným obrázku -Tento počítač ,mám to co je vlevo ale to v pravo ,ten seznam nemám. Ten druhý obrázek ,tu čmáranici ,to je mi na co?

novak1*
hodnocení

Zadal jsem v Tento počítač vyhledávaní Files a je tam ,a vo Files je Prog a co teď? To mám odstranit?

novak1*
hodnocení

Z Filesu jsem to odstránil ale Nápis Dream po odinstalovaného programu mi zustal ,ten se nedá odstranit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]