Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejede zvuk na IPhonu

Od: sz odpovědí: 5 změna:

Zdravím,chtěla bych se zeptat co mám dělat...nejede mi zvuk na iPhonu(6) ale jede mi zvuk jen když dám sluchátka jinak třeba neslyším oznámení,vyzvánění a celkově třeba zvuk videii ani hudbu...prosím co mám dělat

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nechat iPhone opravit. Pravděpodobně je vadný reproduktor.

joudic*
hodnocení

0x

to je pravdepodobne nastavenim, telefon je v tichem modu, resil jsem to s pritelkyni, ale uz jsem to bohuzel zapomnel, myslim ze stacil hard reset, ktery jsem taky zapomnel jak se dela... myslim ze power + home dokud se nevypne

hodnocení

0x

Mám iphone 5 a stává se mi to samé.Žádná závada.Ač se to zdá divné tak je špinavý/ucpaný reproduktor.Dle mnohých uživatelů po intetrnetu je to častý problém.A opravdu dle ohlasů stačí jen vyčistit reproduktor.

Taklže dejte si na slabonké párátko trochu vaty prstem utáhněte namočte do lihu a vsunte lehce do otovru pro repro chvíli nechte případně opakujte.Za chvíli se všechny zvuky opět rozjedou uvidíte.

Myslím že tohle lze jednoduše ověřit tím, že pustím třeba hudbu naplno a přiloží ucho k reproduktoru. Pokud nebude slyšet vůbec nic, určitě to nebude jen špínou, ale spíše vadným reproduktorem. Protože špína se dostane jen k mřížce reproduktoru, ne do reproduktoru samotného, takže pokud by hrál, musí to být slyšet aspoň minimálně.

Je mi to jedno at si dělá tazatel co chce.Já napsal jen že při stejném prolému jako má on mi vždy pomohlo co píši výše.Je to prvotní a jednoduché řešení které nestojí ani korunu a nejde nic pokazit.Bud mu to bude hrát nebo ne.Servis za peníze je samozřejmě pak poslední a jediné řešení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]