Nejste přihlášen/a.
Ahoj ,chtěl jsem se zeptat. Proč když si stáhnu windows 10 nebo windows 8.1 a stahuju ovladače pro GeForce GT 1030 2GB GDDR5 low profile, tak mi zčerná obrazovka. Na windows 7 mi to funguje normálně. Prosím o pomoc, nevím totiž co s tím dál.
Můj pc:
Procesor :Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHZ
Ram:4GB
Grafická karta:GeForce GT 1030 low profile 2GB GDDR5
název pc :Optiplex 745
Záhada proč by měla černat? Stáhni ten ovladač odjinud zda to zase zčerná a co je pak dál? Zůstane to černé navěky?
Jinak proto mám W7 protože vše funguje jak má i hry.
Pro tazatele: Osobně bych dal prvně Aktualizace systému (pokud se dostaneš na internet a nemáš černou obrazovku-jinak musíš spustit aktualizace v nouzovém režimu). Většinou se potom vyhledá software pro grafiku (GPU) sám. Pokud drivery Windowsy "nenajdou", stahni ze stránek výrobce GPU ten nejnovější pro tvůj typ karty.
Takže ze své strany ukončuji své rady. Toto téma je založeno 2x a řekl bych i potřetí s jiným nickem. Navíc se zde objevují odpovědi tazatele s jiným nickem. Nevím co je v pc za desku předpokládám upgradovaný originál s jedním možným čtyřjádrovým procesorem a podle mě ta GT1030 nejde ve Win10 protože ta deská má starý bios a při W10 nejde. Ćipová sada. Osobně nepchopím proč někdo upgraduje polovinu pc a navíc low profile. Nová grafika a procesor nestačí. Víc k tomuto zmatenému threadu není co dodat.
Toto jest patrně způsobeno čipovou sadou M81 a GT 1030 na W10 potřebuje M91 takže přehrát bios, nebo vrátit W7. Nevím možná se pletu, ale píšou to i další, kteří mají naprosto stejný problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.