Nejste přihlášen/a.
Internet mi funguje ale najednou mám hru Hitman 2 v offline režimu - Proč?
Zdravím Petře. Jsem trochu zmaten už těmi otázkami toto je třetí. Tedy nemohl jsi najít EXIT to se mi u nějaké hry také stalo. On tam ve skutečnosti asi byl, ale tak blbě, že ...
Potom se ti to neukládalo nebo co a nyní zase offline mode? Já bych ti rád pomohl, ale já se ještě k Hitmanovi 2 nedostal, takže nevím a musím to hledat a stejně ti neporadím, protože na to nevidím - nemám tu hru. Tak snad jsi ukládání i EXIT vyřešil nějak a co ti zase nejde? Koukal jsem, že je tam v menu oflline i online, tak to přepni na online. Já si zrovna nainstaloval COD Ghosts a jsem trošku pozadu kvůli grafice a Hitmana 2016 dala, ale 2018 již nedá. Ještě další díl co jsem nehrál půjde tak COD Black Ops 3 a infinite už asi ne. Také už potřebuji lepší kartu, ale zvládla nečekaně hodně.
Takže v menu tam máš online game a offline game tak tam něco vyzkoušej. Já zase hned zjistil, že textury COD Ghost když jsou na maximum ukazují LOW a fakt jo. Každá hra má něco prostě. Jdu to přepnout na high z extra a jasně jsem to hned vyčetl a našel dnes, protože vidím ty textury hrozné na max? Tož asi tak všude je něco a opravné patche a tak. Ty jsi zralý spíš na nějaké herní forum Hitmana tam by ti poradili. Některé hry jsou ale skutečně nanic.
Tak offline to bylo protože prej opravovali dnes něco...
Hru ukládat zezačátku šlo - když opakuji co jsem hrál zezačátku, tak to ukládat manuelně i automaticky jde ale když hraji další akce, tak tam se to neukládá ani automaticky, ani manuelně, prostě možnost "uložit" je šedá - nelze na ni kliknout...
Během hry když kliknu na ESC tak mě to hodí do nabídky hrát znovu, nebo návrat do menu - uložit je šedé...
Exit tam není.
Když se vrátím do menu, ani tam ńení Quit nebo Exit.
Takže hru musím vypnout alt- F4
Když to nejde ukládat, je to naprd, odehraji skoro celou misi a když něco pokazím, musím hrát od začátku. Ach jo.
Jinak je ta hra supr...
Hm to je nemilé a dost divné. Jistě pole uložení je šedé, protože v misi to nemůžeš ukládat to je ve většině her, ale zase to má ukládat automat a ten to zase ukádá asi na internetu jako u jiných her a to ti také asi nešlo ne? Některé hry stojí za vyhození z okna. Jedny jdou skvěle a hned a dobře a další jenom problémy. Vyřešil jsem už dost her a byly to takové detaily, nebo skryté nesmysly a proč?
Tak COD Ghost jsem zjistil, že už jsem ho hrál, takže smazáno a nainstalováno COD Black Ops 3 jako další kterou jsem nehrál a víš ty co? Zase problém. Hra hned na začátku zamrzá a načítá se jako ve středověku a to hlásí moře lidí. Tak jsem hledal hlavně v angličtině a udělal co mohl. Přepsal jsem soubor config.ini dle rad a nic. Další rady a nic. Už jsem to chtěl vzteky smazat a ještě jednou jsem to pohledal a zjistil zase nesmysl. CODBO3.EXE soubor se musí přepnout a spustit jako administrátor a hle už to fičí. Koho by to napadlo, že to pomalé načítání a zamrzání může dělat spouštěcí soubor neoznačený jako správce. Takže tady vidíš od včera se s tím morduju a minutu před smazáním jsem našel další radu a funguje. Takže další hra vyřešená, už jsem se s ní loučil. Chce to se nevzdat a to platí pro všechno hlavně práva a i s tím mám praxi.
Call Of Duty Black Ops 3 funguje a můžeme pokračovat v této serii.
ne - ono zezačátku šlo hru ukládat automaticky ale i manuelně
horní řada slotů byla pro manuelní ukládání, spodní řada slotů se ukládala automaticky v časových intervalech...
Ty uložené sloty tam mám - několik okýnek ale jsou už všechny zaplněné, proto to už nejde ukládat a nikde není nějaká možnost ty zaplněné sloty vymazat
Já tě chápu, ale nechápu situaci a mám málo informací. Takže ti to šlo jak má a pak přestalo. Mě zaráží kde je chyba a proč píšeš najednou, že jsi v offline modu. Každý singleplayer je offline mod a máš to hned na začátku (koukal jsem na videa) jen některé hry jako GTA potřebují internet a social klub a ukádají to tam. Takže co znamená, že najednou jsi v offline modu? Vidím tam i položku online mod a to je co? Multiplayer? Ten COD BO3 je také offline mode a několikrát to chtělo se spojit s internetem v offline modu a nešlo to spustit a najednou to jde. To také nechápu, ale hlavně že to jde už.
Pak máš další možnosti, ale na tvé riziko. Koukal jsem na videa a hlavně jak autosave ukládá po 7 minutách je tam vidět a v recenzi jsem četl, že to tak je. Hra ukládá a ty můžeš kdykoliv taky. Chodil celou misi znova a znova bych nevydržel, ale jak je to možné? Normálně se savy přepisují, ale ty máš pole save šedivé? Tak to prostě nechápu, takže se tam ani nedostaneš? A na začátku to vymazat nejde píšeš.
Takže hele každá hra ukládá savy do pc jen některá na internet. Tato hra savy má viděl jsem je. Nevím ale zda máš hru koupenou, nebo staženou a odkud a od toho se odvíjí pozice savů. Najdeš si složku vetšinou je v dokumentech tam jsou všechny savy her a v té složce máš jak autosave, tak ty tvoje ruční (quick) savy. Tu složku se savy si nejprve zkopíruješ někam jako zálohu, abys jí pak případně nakopíroval zpět a vymažeš jenom ty savy tvoje a autosave musíš nechat. Takže si najdi složku savy. Zálohuj tu složku někde a zkus vymazat ty ruční (quick) a budou pryč. Nikde ale není omezení slotů a savy se přepisují automaticky, ale to já nevidím a ty ano. To tam máš 1000 savů z celé hry? To jistě ne.
Další co jsem viděl je přepsal soubor config.ini kde přepíšeš jiné místo na ukládní a vytvoříš tu složku. Rovnou v config.ini vidíš kam se to ukládá nyní a to nemají všichni stejně a v tom bude možná kopanec i v souvislosti, že ti to ukládalo a nyní píšeš něco o offline mode a že to nejde.
Já osobně bych první zkusil vymazat ty ruční savy. Složku si někam zkopíruj a vymaž co není autosave. V config.ini je položka "savepath" a tam vidíš kam se to ukládá a tam to najdeš ty savy. Bývá to v dokumentech. Tady je obrázek z videa, ale může to být jinak a o tom to je. Jde o to smazat quicksave a sloty budou volné i když se musí automaticky přepisovat to by každý řešil to co ty přece.
Hru je možné hrát online ale i offline...V offlinne se ale nenačtou "odměny" zasplněné mise, ty se načtou pouze v online modu kapiš?
Odměny myslím otevření dalších misí, nové zbraně a možnosti atd.
Mi to spadlo do offline, protože ten den dělali nějaké opravy na serveru – to jsem už psal.
Ještě jim to nějak blbne, protože občas se stane, že vyskočí okénko, že hra přestala pracovat – většinou když mám odehranou skoro celou misi vrrrrrr :D
Naštěstí to se stane jen někdy, třeba jednou za den.
Hra je koupená a je ve Steamu. V PC ji nikde nevidím, takže tu složku se savem nemohu najít.
Myslím, že je to všechno přes internet...
Tak to je jako v tom videu co jsem viděl. Proč je ale boha to ukládání šedivé s křížem a proč to neukládá? Hele dej zpátky tu angličtinu od té doby cos to přepnul to možná nejde?
Jinak adresář s hrou a tam je soubor config.ini a tam je vše jak bude hra pracovat včetně kam se uloží (savepath) Tak případně najdeš kde je ta hra uložená a opakuji, že bude v dokumentech a tam uvidíš i jiné savy her. Tam najdi podle těchto dvou videí níže tu složku se savy (zkopíruj si to někam) a vymaž ty quick savy jenom a uvolníš sloty. Jak ale můžeš hrát, když píšeš, že nejde ani autosave? Nebo jde jen když uděláš celou misi? Dej zpátky tu angličtinu zatím a zkus to. Máš také v pc hledání a opakuji, že nevím odkud máš tu hru. Od CPY je to v CPY složce jinak ve složce asi player je config.ini (viz předchozí obrázek) a jinak to je v dokumentech musíš to najít. Jestli hraješ, tak tam máš několik starých savů jiných her. Prostě ty sloty musíš vymazat ručně v pc jak říkám.
Tady vidíš kde má savy a také jak otevřel CPY soubor a tam vidíš kam se to ukládá. Vidíš tam ty quick savy na moment. Našel jsem na UK webu stejného jako ty. Stejný problém. Nejsi sám, ale přitom jsem nic víc o tom nenašel ani v cz a ani v eng. Zkus tu angličinu zpátky a pak najdi ty savy v dokumentech.
Ještě můžeš pak zkusit toto a zase platí zálohuj si to někam ty savy tvoje. Tady ten si vyvořil na disk jiný prázdnou složku : "I:/new folder"a tu zapsal to config.ini tedy v tomto případě do CPY souboru přesněji do řádku savepathu. Tím by defakto hra hledala savy zde a ty tam nebyly, ale hrál bys od začátku a proto ti říkám najít ty savy přesně qick save a ty vymazat, aby ti zůstal hlavní autosave a autosavy nemazat.
A všimni si, že ty savy máš označené všechny jako OFFLINE a šlo to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.