Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který je silnější?

Od: ludas* odpovědí: 17 změna:
Zdravím chci koupit levne kancelářský pc který z těchto má nejlepší parametry?
1.základní deskou ASUS M2N68-AM SE2/nForce 630a/integrovaná grafika GeForce 7025/PCI-Ex16 slot/10xUSB/rychlost sběrnice 2000MHz, dvoujádrový CPU AMD Athlon X2 240(2x2,81GHz) 2GB DDR2 RAM, 250GB SATA2 HDD WD, DVD RW mechanika, stylový 19" LCD monitor Samsung SyncMaster 932GW/rozlišení 1440x900 WXGA+/3000:1 kontrast/2ms odezva, klávesnice + myš, PC reproduktory, os Windows 10 Pro 64bit.
2. Dell optiplex 755
Komponenty:
Procesor: Intel Core 2 Duo E6550 2,33Ghz
RAM paměť: 2GB DDR2 800Mhz
Pevný disk: Seagate 160GB 7200ot/s
3.Dell optiplex 780
COA štítek windows 7, předintalované a aktivované windows 10 32 bit.
Intel pentium dual core E5400
2GB Ram
360GB disk
Intel Q45/Q43 Express Chipset
4.monitor 19", rozlišení 1440x900px
Windows 7 Ultimate, 64 bit, HDD-250 GB, HD graphics na základní desce, Ram - 2GB DDR2, 333,3 MHz CL 5
procesor LGA 775, Intel Core 2 Duo E 4500,
2,2,GHz
6.Kvalitní stolní počítač ASUS P5B-VM SE. Ve verzi Windows 7/10 Vše licencováno. Dvouprocesorový Intel, operační paměť až 4GB, pevný disk 160 GB WesternDigital, DVD vypalovačka. Nově instalovaný OS. Rychlý a málo používaný.
7. Nabízený PC AMD, WIN 7, HDD 80GB, 2GB RAM, GeForce 6600 monitor Acer AL1714 je plně funkční
8.Nabízený PC HP Compaq dx2400M, WIN 10, HDD 250GB, 4GB RAM, monitor HP L1908w je plně funkční
8.Nabízený PC HP Compaq 6000 PRO, HDD 500GB, 4GB RAM, WIN 10, monitor HP LA1905wg
9.
Nabízený PC Fujitsu Esprimo E710 E90+, WIN 10, HDD 250GB, 4GB RAM, monitor HP LA1905wg

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tohle se ještě prodává, ano? Já myslel, že dnes už jen daruje za odvoz. Tyhle věci by se daly poskládat po návštěvě pár kontejnerů z elektroodpadem. Tím neříkám, že stroje nemůžou posloužit na internet, mail a excel. Ale každé zboží má svého kupce, jak se říká. Taky když už, tak tu i5 nebo i3...

ludas*
hodnocení

Kdybych věděl kde se takový kontajnery nachází tak za ten šrot neplatím

Ale však jo. Není to moc peněz litr a půl. Akorát že já osobně bych nic takového už neprodával, ale byl bych rád, kdyby mě toho někdo zbavil :).

janh*
hodnocení

0x
6,8,9,10...ale jedině za 500,-
ludas*
hodnocení

6 samostatný pc zbytek je komplet sestava monitor pc klávesnice myš a kabeláž.. Vše do ceny 1500 shanim nutne na pár dnu na kancelářskou aplikaci jinak vše zvládám už přes mobil.. Tak nechci investovat a když už tak aby to nebyl total shit tohle by mohlo stačit ne?

ludas*
hodnocení

Ještě jsem sehnal do 1500 s procesorem i3 i5 4gb ddr3 ale to už je jen samostatný pc

hodnocení

0x
Za mě jeden z 8. nebo 9.
Nejsou tu však informace o procesoru.
doplněno 29.07.19 21:49: Tak se dívám, že ten poslední by snad měl mít i3. Takže ideálně ten, a pokud ne, tak bych šel sestupně na 8b a 8a.
ludas*
hodnocení

Díky za odpověď ten poslední má Intel Pentium CPU G640 2.80ghz a je to celá pc sestava za 1500.. Ale teď jsem koukal že za 1500 už se nechá sehnat samotný pc i5 i7 kolem 3ghz kabely doma snad mám klávesnici a myš taky a monitor jsem koukal že se nechá taky sehnat za pár Kč můj strop na kancelářský komp je 1500 víc nemá smysl dávat na hry a blbyny mám herní konzoli

hodnocení

0x

Ekodvůr - tam jsem byl nedávno vyhodit nějakou suť a viděl dva kluky, jak s taškami a nářadím zajeli k místnosti s elektronikou. Prochází prý co 14 dnů vyhozené počítače, občas si vezmou monitor, občas část nebo celý PC. Funkční HW - jen starší. Složí, nahrají nějaký linux nebo kreklý windows a prodají na inzerát dál. Prý už našly i nějakou tu perlu - prostě jen zahlcení herní PC pár let starý (rozumněj cca. 5 let starý tenkrát dobrý herní počítač) - stačilo jen pročistit disk a odinstalovat pár blbostí... bylo vč. systému, dat ...

Kde je ten Ekodvůr? U nás mě nepustí ani za vrata!

ludas*
Přesně taky by mě to zajímalo
Tak to byl ekodvur v Kyjově. Jestli je to domluvené nebo jsou z rodiny pracovníka eko netuším... Ale já poprosil a vytáhl si dvě dvdromky

ludas*
hodnocení

Ještě se mi nabízí tyto:
1. PC Lenovo ThinkCentre s procesorem Intel Core i3(3 generace) MHz 3.08 2 jádra 4 vlákna,rám 4gb ,HDD 250,320,500,500gb,licence Windows 7 Profesionál.Všechny jsou plně funkční a nainstalovány.Kus 1000kč.
2.Dell Optiplex 760, procesor Intel Core Duo E8400 3,00GHz; 4GB RAM; 250GB HDD s nově nainstalovaným operačním systémem Windows 7.
K počítači přidám kabely, klávesnici, myš a značkový monitor Asus VB171D. HDD otestován HD Tune
3.
základní deska ASUS M3A
procesor AMD Athlon 6400+ (X2)+heatpipe chladič Titan
4GB DDR2 ram
disk 160GB sata
grafika Geforce 9600GT
mechanika
zdroj400W
v ceně mohu přidat 17" LCD
4.4 jádrový PC rám 6gb win10 grafika2gb nepíše jaký procesor
Jaký poběží nejrychleji?

"špičkový design" *smich*

Každý PC je tak rychlý, jak rychlá je jeho nejpomalejší část. Pokud máte blbou desku, RAMky DDR2, nemá to grafickou kartu GTX ... je to pravdu jen psací stroj.

NA CO CHCETE TEN POČÍTAČ VYUŽÍVAT? NEJSILNĚJŠÍ MÁ BÝT KVŮLI TAHÁNÍ VOZU MÍSTO VOLA? NEBO CO TÍM JE MYŠLENO?

ludas*
hodnocení

Na internet.. PC chci jen jako kancelářský ale napadlo mě že bych na něm občas pustil film když bude v ložnici a do pc na kancelář program víc investovat nechci ty videa jsou vedlejší ale moc se v tom nepochybuji tak jsem ptám zde

na prohlížení webu a pouštění videa vám stačí kterýkoliv z vámi uvedených - stačí mít čistě jen windows, prohlížeč fotek, webový prohlížeč, přehrávač videa a dekodér.

když tam nic dalšího nebudete rvát, můžete počítač takto užívat další dlouhá léta...

No ono je internet a internet. Když si pustíte např. mapy.cz ve 3D, tak i při 8GB RAM bez stránkování vám za pět minut spadnou. Nebo když si pustíte 1080 streamované video na You Tube, tak procesor jede jak divej. Pro prohlížení stránek nebo pouštění nenáročného videa z disku stačí opravdu i celer s 1 GB RAM.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]