Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení monitoru a dvd

Od: boda® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.

Propjil jsem dvd přehrávač Philips s monitorem Acer AL2206W a zobrazuje mi to ,,input not supported.

Použil jsem k tomu Agagon hdmi vga mini redukce.

Na vteřinu se objeví úodní oraz dvd ale hned zmizí.Na dvd ani monitoru se tak nsdá nic nastavit.

Redukce je funkční.Monitor s tv boxem funguje.Díky za radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

0x

Že by to byl problém práv (ochrana proti kopírování)? Zobrazovací zařízení (každá část přenosového řetězce) musí být kompatibilní s HDMI HDCP. VGA je analogové rozhraní a už z principu nemůže vyhovovat HDCP.

enTEČKAwikipedia.org/wiki/HDMI#Content_protection_(HDCP)

doplněno 27.07.19 23:52:

Je to tento převodník?

V jeho parametrech se píše: "podpora HDCP ochrany proti kopírování obrazového a zvukového obsahu" , což nevím, jestli má znamenat, že ochranu dodržuje a chráněný obsah nepropustí dále nebo že umí předstírat, že ochranu dodržuje a přitom chráněný obsah dále převádí.

Z hlediska pohledu výrobce čipů použitých v té redukci, by spíše dávala více smysl ta první možnost.

doplněno 27.07.19 23:57:

Ten nápis (obraz) "input not supported" pravděpodobně posílá buď ten DVD přehrávač nebo možná HDMI/VGA redukce, když chvilku po zapnutí zjistí, že přenosová cesta není HDCP kompatibilní. Ten monitor s tím podle mě nemá nic společného.

hodnocení

Ano je to tento převodník (axagon HDMI).V přehrávači bylo originální DVD,pak jsem zkoušel bez DVD a výsledek byl stejný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]