Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizení hry ze steamu

Od: galapetr® odpovědí: 1 změna:

Ahoj, mám několik dní nainstalovanou koupenou novou hru Hitman 2 2018, několik dní jsem ji hrál a dnes se mi ve steamu hra sice ukázala ale je tam že není nainstalovaná...

Takže všechny uložené splněné mise jsou fuč a musím hru nainstalovat znovu, jak je to možné?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mohl jste ji nechtěně odinstalovat (nebo někdo, pokud má přístup na PC). Případně odešel disk na kterém byla hra nainstalována?

Stáhnout a nainstalovat znovu není problém... maximálně otrava, když je pomalé připojení.

O uložené pozice byste teoreticky neměl přijít, protože ty se standardně ukládají do cloudu STEAMu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]