Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 - kam se ukládají spuštěné soubory

Od: windowsova odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jak vidím ve windows7 dole na liště ikonky různých programů, tak když na ně kliknu pravým tlačítkem, tak vidím seznam souborů které přes ty programy byly spuštěné. Ale vidím jen cca posledních 10 souborů, je možné tento seznam někde v nějaké windows složce vidět celý?

Děkuji moc za pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jako seznam někde ve složce nevím... asi by to šlo, ale nestačilo by vám to jen navýšit? Ono "všechno" není číslo :) Já umím jen ten počet navýšit viz obr. Pak to vypadá takto viz obr 2. Ale dle mého rozlišení vidím v seznamu stejně max 36 dokumentů...

Windows 7 - kam se ukládají spuštěné soubory
Windows 7 - kam se ukládají spuštěné soubory #2

Tak ještě jsem našel jiný způsob

Start -> napsat shell:recent spustit enterem -> tím se otevře složka s nedávno otevřenými soubory... ale stejně to ukazuje jen část historie. Jestli chcete mít jistotu, stáhněte si program RecentFilesView z adresy nirsoft.net/... . Jednoduchý prográmek, který zobrazí soubory otevřené i např před čtyřmi lety... teda aspoň mě to zobrazuje soubory i z roku 2015

windowsova
26.07.19 15:24
hodnocení

Děkují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]