Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená tato hláška

Od: slavo® odpovědí: 3 změna:

Při vypnutí počítače - až po odhlášení když by se měl počítač vypnout se mi na monitoru objeví toto chybové hlášení.

Není to pokaždé - je to náhodně.

Pokd to entrem odkliknu vypne se hned a pokud ne tak snad do minuty se také vypne.

jsou tam Win 7

Co znamená tato hláška

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Je to nějaký prográmek od ovladače touchpadu Synaptics. Osobně se domnívám, že se vůbec nic nestane, když ho zakážete "po spuštění", protože tohle není hlavní aplikace touchpadu, ale jen nějaký pomocník. Když se nespustí, neměl by pak být problém ani při vypínání počítače.
Případně můžete zkusit aktualizovat software touchpadu.
hodnocení

Já ho ani nepoužívám - mám připojenu myš přes USB

hodnocení

1x

Jak se píše v záhlaví hlášky, chybu způsobila aplikace SynTPHelper.exe - což je Synaptics TouchPad Helper.

Pokud nepotřebujete na touchpadu nastavovat složitější funkce (ovládání dvěma prsty, nastavení rychlosti rolování, směru, citlivost...) tak program klidně odinstalujte. Pokud ano, stáhněte si ze stránek výrobce novou instalaci.

Tady např tvrdí, že se program po odinstalaci sám vnutí znova. Nezdá se mi to, ale pro jistotu :

instaluj.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]