Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 10 po aktualizaci nejde mys ani kláv

Od: gedy odpovědí: 4 změna:
Dob­rý den, chtěl bych se ze­ptat jak bych mohl vy­ře­šit ten to pro­blém:
Mám do­ma sta­rý po­čí­tač s po­vod­ním sys­tém win 7 pře­in­sta­lo­va­nej na win 10 a je­li­kož ho už ne­po­u­ží­vám pro­to­že mám ji­ný tak jsem se roz­ho­dl že ho pro­dám a chtěl jsem vy­čis­tit re­gis­t­ry a pros­tě ce­lý po­čí­tač tím že ho ob­no­vím (ne­bo do to­var­ka ne­vím jak se to­mu přes­ně ří­ká) vše pro­běh­lo asi úspěš­ně až na to že mi nejde klá­ves­ni­ce ani myš na­čte se ob­ra­zov­ka a tam je ať si vy­be­ru zem, typ klá­ves­ni­ce atd, jen­že dal ne­mo­hu, nic ne­re­a­gu­je ... Zkou­šel jsem spous­tu vě­cí :vy­zkou­šel jsem ji­nou klá­ves­ni­ci/myš, všech­ny por­ty,re­star­to­vat za­ří­ze­ní (na tvr­do před čud­lík ji­nak to nejde), mám sta­rou ver­zi BI­O­Su a v ňom moc ne­zmu­žu. Byl bych oprav­du rád za kaž­dou ra­du kte­rou do­sta­nu, pře­dem dě­ku­ju.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Není v Biose volba Legacy USB support?

Když nastartujete do nouzového režimu, USB porty jdou?

gedy
hodnocení

Ano porty v BIOSu i v nouzovém režimu jdou jenže mám BIOS 2009 a nic takového tu neni, už jsem zkoušel mnoho možností ale zatím se snažím sehnat PS/2 myšku a dokončit to přes zni a stáhnout jinou verzi win 10

Když fungují v nouzáku, tak je musíme rozejít i v normálu. První, co bych udělal je odmazal v nouzáku ovladače ať si nainstaluje nové. Pokud je to po aktualizaci windows, tak i zkontrolovat v nastavení, zda se nezapnula funkce filtrování kláves. Start -> napsat filtrování -> vybrat "umožňuje povolit fci filtrování kláves" -> posuvník do polohy vypnuto. Taky jestli není nainstalován nějaký software třetích stran...

olinl
hodnocení

0x

Měl jsem podobnou situaci u W7 po přeinstalaci OS-použil jsem starou myš s koncovkou PS/2 a přechodku/redukci USB/PS/2 czc.cz/... To platí, pokud máš na "skříni"spíš na desce konektory PS/2.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]