Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flash disk nejde naformátovat

Od: marta24352* odpovědí: 6 změna:

co mám dělat, když flash disk, který dám do počítače, tabletu nebo i televize hlásí, že je potřeba ho naformátovat, ale potom znovu hlásí, že Windows nemohl dokončit formátování,

doplněno 28.07.19 22:04:

Měla bych ještě jednu otázku jak je lepší disk formátovat, jako Fat 32 nebo eFat?. Než jsem tedy poslala ten druhý disk do nebe, tak se mi podařilo ho ještě jednou spustit a to tak, že jsem u prodlužovacího kabelu upravila doteky a on naskočil, tak jsem zjistila, že tam nebylo nahráno nic důležitého, další pokusy byly střídavě spustil, nespustil, tak už radějí není. Ještě jednou díky všem za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Koupil bych nový a tím bych celou záležitost považoval za vyřízenou.

Jsou věci, kvůli kterým se nevyplatí jakkoliv si trápit hlavu. Tohle je jedna z nich.

hodnocení

4x

Asi vám nezbyde než smířit se s tím, že disk je vadný. Můžete ještě zkusit přes správu disků odstranit diskový oddíl a znovu vytvořit, ale obávám se, že disk je už v křemíkovém nebi.

pavelpavel*
25.07.19 22:14

*smich*

@pavelpavel a něco víc mi k tomu neřeknete? ;)

pavelpavel*

Já myslím, že není co dodat a směju se tomu nebi. Je KO "fleš" *dril*

marta24352*
hodnocení

No, ale to je potom všechno v tom nebi Protože jak spolehlivě zálohovat soubory. Mě odešel kdysi interní HD, pak dva externí a vždy bylo všechno v nebi - slušně. Jak zálohujete vy?
doplněno 25.07.19 23:36:

Ještě jsem zapomněla podotknout, že se mi jedna fleška zformátovat v notebooku podařila do formátu exFat, ale v mobilu otevřít nejde, sice se zobrazí, ale chce formátovat.

doplněno 25.07.19 23:38:

A formátovat nejde, jen v tom NB.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]