Nejste přihlášen/a.
co mám dělat, když flash disk, který dám do počítače, tabletu nebo i televize hlásí, že je potřeba ho naformátovat, ale potom znovu hlásí, že Windows nemohl dokončit formátování,
Měla bych ještě jednu otázku jak je lepší disk formátovat, jako Fat 32 nebo eFat?. Než jsem tedy poslala ten druhý disk do nebe, tak se mi podařilo ho ještě jednou spustit a to tak, že jsem u prodlužovacího kabelu upravila doteky a on naskočil, tak jsem zjistila, že tam nebylo nahráno nic důležitého, další pokusy byly střídavě spustil, nespustil, tak už radějí není. Ještě jednou díky všem za odpovědi.
Ještě jsem zapomněla podotknout, že se mi jedna fleška zformátovat v notebooku podařila do formátu exFat, ale v mobilu otevřít nejde, sice se zobrazí, ale chce formátovat.
A formátovat nejde, jen v tom NB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.