Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radeon RX 480 vliv připojení k internetu

Od: dkd odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,může mít vliv na výkon připojení k internetu?FC5 s připojením 30-40 FPS střední detaily bez připojení nehratelné.Kde může být problém?DěkujiDK

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nastavení optimalizace? Mám nVidia experience s nastavením "boost" u podporovaných her... Ale GTX...
dkd
hodnocení

Nějaký software k tomu mám ale nevím o jakou se jedná funkci a jaký ma vliv tzn co kde vypnou ci optimalizovat.

pavelpavel*
hodnocení

0x

To už tady jeden řeší záseky obrazu s připojením a bez. Fakt nevím jak by to ten kabel ovlivnil. To jako, že bez kabelu máš 10 FPS a s kabelem 40? Tak to je záhada.

dkd
hodnocení

V podstatě ano.

pavelpavel*

Hm další záhada. To myslíš Farcy 5? Tu mám v pc zrovna, Co jiné hry dělá to i tam?

dkd
hodnocení

Ano dělají to všechny hry APEX, SEKIRO (nehratelné bez připojení). Ohledně FPS si nejsem jistý ale trhavé pohyby jak popisuješ výše sedí.

dkd
hodnocení

Chování hry je stejné bez ohledu na grafické nastavení. LOW / HIGH

pavelpavel*

Opakuji otázku tím FC5 myslíš Farcry 5? Mám jí rozehranou náhodou v pc a můžu to zkusit osobně. Koukám, že hraješ multiplayery hlavně a Apex i Sekiro jsou 2019 tedy nové, ale Sekiro je singleplayer a Farcry taky. V jakých dalších hrách se to seká? Hele já na to nevidím zkus to popsat přesně. Jednou za 15 vteřin se to sekne na vteřinu? Další co zkus je prostě nějakou straší hru a hlavně singleplayer a zkus to. Něco staršího a hlavně single, abys měl jistotu. Zkus Assassin Creed 1 nebo GTA San Andreas ten je single i multi a kabel nemá vliv hrál jsem jí dlouho i online. Ta se snad hraje už 12 let online. Takže klidně zkus GTA SA a napiš co se stalo a jak to běhá s kabelem i bez něj.

clovicek*
hodnocení

0x

Připojení k internetu může mít vliv na výkon počítače pokud někomu poskytuješ výpočetní výkon svého PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]