Nejste přihlášen/a.
Narychlo jsem koukal na aplikace pro Android a ty chtějí root telefonu. Tak zkus tohle: global.drfone.biz/...
Část 2 je bez rootu, ale nějaké drobnosti tam udělat musíš.
Jinak pokud není heslo default tak ho vyčteš jen na routeru a zařízeních, která ho mají uložený. Další možností je jedině WPS pokud je na routeru povolené (a pokud ho vůbec má), to musíš mít fyzicky přístup k routeru
Já tě moc nechápu. Vysvětlím podle sebe. Máš router s wifi. K tomu routeru máš přihlášení tedy jméno a heslo to musíš vědět a pokud se tam dostaneš, tak tam máš VPA kodování k wifi a tam si zadáš další heslo k wifi. To můžeš v nastavení měnit, ale musíš se do toho routeru dostat přihlášením a pokud nemáš kabel jen wifi a neznáš heslo k wifi, tak končíš pokud k tomu routeru fyzicky nemůžeš.
Tak přesně tohle jsem řešila minulý týden, protože jsem si připojila jeden starý notebook do altánu, abych mohla poslouchat YouTube při práci na zahradě. A chtělo to také ten klíč. Je to heslo "vifi". Já ho ale psala špatně, chyběla mi jedna mezera a pořád to nešlo připojit. Heslo se najít dá, protože pak přišel syn a našel mi ho na internetu. Já jsem pak viděla, kde jsem dělala pořád chybu. Takže musíte mít správné heslo k "vifi" Vašich rodičů.
Ne, heslo k wifi se opravdu běžně na internetu nedá najít, pokud to není výchozí toho routeru a nebo jste ho tam nenapsala A mimochodem dávat mezeru do hesla to jsem ještě neviděl
Maverik, já jsem na tohle hloupá, ale vím, že jsem tam pořád dělala tu mezeru vypadalo to asi takto: "honda t28" a mělo to být "hondat28". Nebo jsem dělala to t velké písmeno už to nevím, ale zkoušela jsem všechno možné a pořád to nešlo. Pak přišel syn a opravdu to na mém počítači našel.
Jasně a teď si přečti co jsi napsala Reagoval jsem na tvůj tex syn našel na internetu a podruhé píšeš našel v počítači - to ano, tam to najdeš. Ber to klidně, že o nic nejde, ale přijde mi blbé nechat tady pro vyhledávače takovou nesrovnalost bez komentáře.
Aha, tak pro mne je internet a počítač jedno a to samé, protože abych mohla mít internet, musím mít napřed počítač, nebo nějakou jinou "krabku", která by mi dovolila inernet využívat. Tak to se strašně omlouvám, to bych teda nechtěla někoho mást a je dobře, že jste se ozval. Příště se do takových otázek plést nebudu. Ale tento problém mne přilákal, protože se mi to fakt stalo a ten klíč-heslo najít šlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.