Nejste přihlášen/a.
Prí hře se mi stavá že mám třeba sekundove záseky jednou za čas nevíte co stím?
Nesmysl. Napiš sem název hry a jakou máš grafiku, procesor a RAM a já ti povím a vyloučíme herní lagy.
Hm. Hardware máš dostatečný. Zkus to během hry vytáhnout ten kabel internetu co se stane a zda to bude pokračovat. Tady to bude větší bádání. Hele zkus zapnout vertikální synchronizaci ve hře. Zkus změnit nastavení grafiky na horší, protože to máš asi na max předpokládám tyto hry. Nevím jaké jsou možnosti grafiky té hry a nastavení snímků. Zkus zo změnit na zkoušku. Co jiné hry?
Jiné hry sou uplně v pohodě pokud sou offline. Tady nejde o to že by se sekala hra Kvuli počítači ale že dostane sekundový zásek a je vidět že je to internet byly u mně i kluci z internetu který si platím davali mi nová router ale furt se nic nezmněnilo Stavá se to i když sleduju něčí stream ta twitch.tv po nějaký době vždi na seknudu se to sekne apak to jede dál a apo nějaký době zase
Co nejvíce informací to chce napsat hned. Informace, že to dělá i ten stream je důležitá. Zlkusil jsem ten kanál a tam to jede LIVE a dokonce lidé přednáší hry a jiní blábolí. Vůbec se mi to ale nesekalo. To víš to je nějaký defekt na který se těžko přichází a tradičně to bude maličkost, jen vědět jaká. Takže hry offline v pohodě a online hry včetně streamu se to seká. Já nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.