Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iternet záseky

Od: libor* odpovědí: 10 změna:

Prí hře se mi stavá že mám třeba sekundove záseky jednou za čas nevíte co stím?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Buď počítač oprav, nebo kup silnější, nebo kup lepší chlazení. Bez věštecké koule neporadíme.
libor*
hodnocení

V počítači není problém pri hrách kde není potřeba Internet se tydle záseky nedějí

hodnocení

0x

Chybí zásadní informace... co je to za hru, jak rychlý máte internet a konfigurace počítače.

pavelpavel*
hodnocení

0x

Nesmysl. Napiš sem název hry a jakou máš grafiku, procesor a RAM a já ti povím a vyloučíme herní lagy.

libor*
hodnocení

league of legends i cs:go Grafika:MSI N750Ti Twin Frozr IV 2GD5/OC Gaming Ram Kingston HyperX Fury Black 16GB (2x8GB) DDR4 2133
pavelpavel*

Hm. Hardware máš dostatečný. *hi* Zkus to během hry vytáhnout ten kabel internetu co se stane a zda to bude pokračovat. Tady to bude větší bádání. Hele zkus zapnout vertikální synchronizaci ve hře. Zkus změnit nastavení grafiky na horší, protože to máš asi na max předpokládám tyto hry. Nevím jaké jsou možnosti grafiky té hry a nastavení snímků. Zkus zo změnit na zkoušku. Co jiné hry?

libor*
hodnocení

Jiné hry sou uplně v pohodě pokud sou offline. Tady nejde o to že by se sekala hra Kvuli počítači ale že dostane sekundový zásek a je vidět že je to internet byly u mně i kluci z internetu který si platím davali mi nová router ale furt se nic nezmněnilo Stavá se to i když sleduju něčí stream ta twitch.tv po nějaký době vždi na seknudu se to sekne apak to jede dál a apo nějaký době zase

pavelpavel*

Co nejvíce informací to chce napsat hned. Informace, že to dělá i ten stream je důležitá. Zlkusil jsem ten kanál a tam to jede LIVE a dokonce lidé přednáší hry a jiní blábolí. Vůbec se mi to ale nesekalo. To víš to je nějaký defekt na který se těžko přichází a tradičně to bude maličkost, jen vědět jaká. Takže hry offline v pohodě a online hry včetně streamu se to seká. Já nevím. *zed*

Pavle, myslím si, že to co jsi chtěl vědět tazatel jasně už napsal, nicméně když nejdou jen věci na netu tak čím to asi může být ;)

hodnocení

0x

Připojen k routeru kabelem? Nebo wifi? Pokud kabelem tak reklamovat internet - nechat zkontrolovat přípojku. Výměnou routeru opravdu nevyřeší připojení k tobě ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]