Tonení zablokovaná deska, ale nefunkční start systému. Máš použít recovery proces (přeinstalace) pomocí média se systémem. Pokud jej nemáš, napiš na podporu Window, popiš problém a oni ti pošlou .iso soubor instalačky Windows.
boos
Již než jsem vložil dotaz jsem stáhl iso Win10, rozbalil do flešky ale NTB na to nereaguje. Stále buďto spustí logo a vyhledávací tečkový kruhový symbol nebo obrazovku dle obrázku a klávesa windows je stále nefunkční
No ale to musíš v BIOSu nastavit bootování jako první z flešky, v opačném případě ze systém zavádí z disku a z toho to nejde... Potom až můžeš pokračovat v opravách systému.
boos
Kdybych se mohl dostat do BIOSU tak bych tady žádost o radu neměl. Po třetí opakuji současný stav. Po zapnutí naskočí ( na přeskáčku ) buďto logo nebo obrazovka (viz obr. na PDF),ktrá by mě možná do BIOSU pustila,kdyby byla funkční klávesa Windows.
Nepíšete název notebooku,ale podle odhadu bych tipoval na tento
do biosu je klavesa ESC podle
videa
boos
Ano značka Noťasu je stejná jak je uvedeno v přiloženém PDF doc. tj. Visionbook a doplňuji 14Wi-B. Děkuji za označení klávesy do BIOSU respektive do UEFI, ale co je mě to platné, když jak jsem již uvedl v minulé odpovědi je klávesa Windows nefunkční a protože jsem zvědavý a zkoušel proklepat celou klávesnici včetně ESC a žádná reakce takže i celá klávesnice je nefunkční. Malá změna tady je. Udělal jsem si bootovací flešku Win10 a po startu mě naskočilo logo a po chvíly úvodní obrázek s funkčním datem a časem, bez ukazatele myši a to je vše. Klávesnice a TouchPad jsou nefukční. Jediné plus vidím v tom, že se nyní to celé opakuje i po vyjmutí bootovací flešky. Boos.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.