Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Široká lišta nahoře

Od: babkazov® odpovědí: 5 změna:

Na displeji obraz poskočil a udělala se nahoře široká lišta s oknem, které se neumím zbavit. Proč, co jsem udělala a jak to napravím, netuším.*zed* Prosím o radu, ale víte, že jsem nemožná. Musíte polopaticky. Děkuji

Široká lišta nahoře

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Klikla jste na šipku viz obrázek. Tak na ni klikněte znova...

PS: je dobré u dotazu uvádět co máte za OS, prohlížeč atd... ne vždy jde na "jsem nemožná, pomozte" odpovědět

Široká lišta nahoře #2

hodnocení

Jakube, fakt! Je to ono. Moc děkuji. *ua**pusa*

Jenže, dodat nějaké podrobnosti, to není ždycky tak snadné. Nevím to. Jsem uživatel. Hodně slabý uživatel. *hi*

Chápu :) já jen, že ikdyž jde leccos vyčíst z přiložené fotky, né vždy se postup opravy shoduje pro různé typy operačních systémů a jelikož tu nejste nová ;) víte, jak umíme být my ajťáci někdy nepříjemní, když nemáme vše potřebné pod nosem...

ps: Na základní info můžete zkusit zmáčknout na klávesnici klávesu WIN (vlaječka windows mezi Ctrl a Alt) a rovnou začít psát příkaz winver a odeslat Enterem. Spustí se malý program, který Vám ukáže jako máte WINdows VERzi. Toto funguje napříč verzemi ... windows 7 , Vista, 8 , 8.1 , 10

Pokud vás o vašem počítači zajímá víc, tak místo winver napište dxdiag , opět odešlete -> vyskočí okno o digitálně podepsaných ovladačích, kde klidně odklikněte NE -> objeví se okno, kde hned uvidíte co máte za operační systém, jakého máte výrobce, jaký máte procesor, jakou paměť atd atd... toto se Vám může do budoucna hodit.

Nebo taky klávesa WIN a k tomu zmáčknout klávesu Pausa -> vyskočí vlastnosti systému

hodnocení

Jste zlatý, moc děkuji. Pochlapím se a vyzkouším. Možná, že počkám, až přijde někdo z mladých. Ta hrůza, že kliknu kam nemám a nebudu vědět jak dál, ta je strašná. Budu muset zavolat hodinového ajťáka, u starého pc jsem měla vzdálenou pomoc. Ani jsem ji snad nepotřebovala, ale to pomyšlení, že pomoc najdu, to je skvělé! Takový hodinový ajťák, to je veliký dar. Zdrží se hodinu, pc vyčistí, odebere krávoviny, vypije kafe, sní buchtu a nemá blbé řeči typu: "Babi, cos to vyvedla". Já mu uvařím kafe a položím 400kč. Jsme spokojení oba. Na rukou nosit!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]