Zdarec. Mám v PC grafiku MSI Aero 1050 ti. Když jsem dneska zkoušel přetaktování grafárny, tak mi hoodně "ujela ruka" a místo abych přidal +50Mhz tak jsem přidal cca +400Mhz a PC se mi hned zasekl...xD říkám si že to je v pohodě, ALE když sem přidal těch +400Mhz tak jsem si neuvědomil, že mám zapnutý automatický spouštění tohoto taktu hned po startu PC! Takže když PC natrvdo vypnu, tak ihned po přihlášení dostanu hned Lag a konečná. Lze to nějak dát do pořádku? Dělal jsem to v programu MSI Afterburner a Jo, vim že to byla píčovina. Díky! Jo a grafiku vyndavat s PC nemumim kdyby byla potřeba (
Zdravím (vyslechneš si) tak neumíš vyndavat grafiku? Pak jí neumíš ani taktovat a vlastně o taktování nic nevíš. Co myslíš, že získáš? 2-5 FPS maximálně, což je zbytečné. Taktovat grafiku je nesmysl a prvky které neumí prostě neumí a taktováním je nezíská. Navíc taktuješ kvalitní grafiku a já nepochopím co od ní chceš.
Zjisti si dle OS jak spustit nouzový režim a pak vypni v Afterburneru to zatržení overclockingu při startu. V nejhorším vyndej tu grafiku to zvládne i dítě.
pavelpavel*
Tak jsem ti to zjistil. Hned na startu drž (nebo mačkej) CTRL a ten takt by neměl naběhnout. Kdyby to nešlo zkus ten nouzový režim (spuštění dle OS)
mas na desce integrovanou grafiku? jesi jo, pichni monitor do ni, rozjed komp, a vyresetuj nastaveni v tom taktovacim softu. No a jesi nemas, sezen si nekoho kdo vymenit grafiku umi, a pripadne nejakou ma s sebou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.