Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na kompatibilní kazety

Od: aloisb® odpovědí: 6 změna:

Mám tiskárnu Epson Stylus SX115, která mi zaschla. Tak jsem trysky vyčistil podle návodu na Internetu pomocí injekční stříkačky, hadičky a čistícího roztoku. Pak jsem dal do tiskárny nové kompatibilní kazety a tiskárna mi skočila do poruchy a píše, že kazety nejsou originální. Dá se s tím něco dělat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Na staré modely se třemi kartridžemi byl potřeba nulovací software ale tyhle se čtyřmi kartridžemi jsem neměl. Vím jen, že Číňan na ně prodává permanent s velkými zásobníky u kterého se čipy nulují automaticky takže už ochranu epsonu dávno prolomili.
hodnocení

Nakonec těm Číňanům budeme fandit*ua*

hodnocení

0x

Tuto konkrétní tiskárnu neznám, ale mám Canon Pixma, kde jsou jednotlivé kartridže opatřeny čipem, podle toho tiskárna pozná a odmítne neoriginální, nebo znovu naplněné kartidže. Existuje na to i jakýsi kodér, já to řeším neorigo kartridžemi s čipem, který tiskárna kaceptuje

hodnocení

0x

Vyberete si tady

doplněno 21.07.19 16:52:

Něco se dozvíte i zde; a i tady. A ještě jedna možnost

doplněno 21.07.19 17:57:

Ale ten software je pouze na nulování "nádobky odpadního inkoustu"; pokud se jedná inkoust jako takový, o čipy, pak buď reseter nebo kopativilní s čipy...záleží, co vám signalizuje...

hodnocení

Díky moc, zkusím ten software.

oprava - kompatibilní přece

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]