Jaké aktuální hry v multiplayeru zkusit? Rád bych nějakou střílečku s bezva CZ komunitou. Žádnou bezhlavou, kde jen sprintuji a střílím. Koukal jsem na PUBG, Battlefield 1 nebo 5, COD BO 4 - Blackout, Titanfall 2. Co by jste pařani doporučili?
Proč v multiplayeru? A myslíš, že staré hry ještě nekdo hraje? Možná GTA SA to je věčné, ale Battlefield 1? Multiplayer se hrají ty nejnovější, nebo nejznámější hry a těch moc není.
sparcoo*
Battlefield 1 je z roku 2016.
pavelpavel*
Sorry no to jsou ty jejich názvy matoucí. Tak se na to podívej na youtube ne co se hraje a co tě bude bavit. Máš na netu seznamy serverů a tam máš všechny hry i co se hraje nejvíc. Zajímat se o to. Battlefield jsem hrál všechny dobrá hra.
Nevím jak moc spadají do popisu bezhlavé střílení ale můžeš zkusit BlackSquad (pomalejší hra, ) nebo Dirty Bomb (rychlejší hra, zaměřená na plnění úkolů pro svůj tým), nebo Insurgency (ta teď stojí 3€ jinak za 12 €) ale ta je hódně realistická možná až moc.
Jestli mají nějaké české komunity to nevím mně, to nikdy nějak moc nezajímalo ale vím že Dirty Bomb hraje pár čechů a Black Squad taky, Insurgency už jsem dlouho nehrál ale řekl bych že to bude taky mít nějaké fanoušky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.