Nejste přihlášen/a.
Měnila jsem komunikačního klienta po reinstalu Windows a zapomněla jsem si zazálohovat hesla a kontakty. Předpokládala jsem, že se po instalaci QIPu normálně přihlásím na ICQ účet, jako vždy (předtím jsem měla Infium, teď 2012). Jenže mi to heslo na ICQ nebere. Když jdu na ICQ stránky, tak se taky nemůžu přihlásit na svůj účet (špatné heslo).
Heslo jsem si však vytvářela poměrně nedávno a jsem si na 99 % jistá, jaké to heslo je. Ovšem.. splést se může každý, takže jsem požádala o zaslání nového hesla (odkazu na změnu) na mail. A zde je problém - používám stejný mail a stejnou odpověď na kontrolní otázku prakticky u všech těchto stránek atd., takže na 100 % vím, jaká je ta odpověď. Bohužel... ICQ mi to nebere. Prý je to špatně.
Vím, že mi už jednou něco takového udělal, nakonec jsem staré heslo vykoumala z jiného klienta na jiném PC (to už teď není možné). Když jsem se pak přihlásila do ICQ, tak jsem zjistila, že jsem na kontrolní otázku odpověděla dobře (i na mail) a přesto mi to při kontrole nevzali (ano, dávala jsem si pozor na velká/malá písmena atd.) a heslo mi změnili na nějakou změť písmen a číslic... Tak by mě tedy zajímalo, jak se dostat ke svému ICQ účtu... :/
Pozor na to, že ICQ heslo má jen 8 znaků. Pokud máte delší heslo, zkuste napsat jen těch prvních 8 znaků a třeba to vezme
Vím, že je na 8 znaků a heslo znám (používám stejné heslo na klienty už dlouhá léta), ale prostě mi ho nebere. Když se zkouším přihlásit, tak místo hesla/znaků mám kolečka a je jich tam tak 15... Vím, že už předtím jsem se zkoušela přihlásit a heslo mi to nebralo a když se mi to nakonec podařilo a nabídlo mi to změnu hesla, tak jsem tam napsala to samé, co mi to nebralo a objevila se hláška "nové heslo nemůže být stejné jako staré". Nakonec jsem to změnila 2x, abych tam právě měla to, které používám už delší dobu...
Mám s ICQ podobnou zkušenost. Zkuste si otevřít stránku ICQ a zadejte požadavek na vygenerování nového hesla a nechte si je zaslat na e-mail.
Máte-li e-mail u českého poskytovatele, zřiďte si pro tento a podobné účely účet na Gmail.com. (E-maily od některých zahraničních služeb z nějakého důvodu na Seznam.cz, Centrum.cz, Atlas.cz apod. nedorazí.)
Zkoušela jsem. Chtějí odpověď na kontrolní otázku. Odpověď píšu správnou, ale neuznávají mi ji. Když jsem si zjišťovala, jak to je s emailem, tak vidím, že se to nějak "smazalo" (jako by to ICQ číslo nebylo registrováno na email - přitom jsem to měla registrované na gmail.com). Když se mi podařilo přihlásit se na ICQ stránce pomocí mailu a hesla na ICQ (které mi ale nebere klient), tak mi to vygenerovalo úplně jiné ICQ číslo. To staré je ale pořád existující (přidala jsem si ho do kontaktů).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.