Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamrzání myši

Od: slavo® odpovědí: 6 změna:

Čím je způsobeno, že u staršího počítače pokud se na něm nějaký čas nepracuje - "zamrzne myš".

Pro znovuzprovoznění stačí ji odpojit a znovu připojit přes USB.

Použití jiného USB nepomůže - dělá to v každém. ( u klávesnice tento problém není- funguje v každém USB portu i v tom v kterém myš po nějaké době tzv. zamrzne ).

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jiná myš v USB funguje dobře? Zkoušel jste myš na úplně jiném PC? Dělá to již od začátku nebo až nyní?
Tipnul bych si na vadnou myš, případně kabel. Mně tohle občas dělalo, když jsem měl na USB k myši "prodlužku", prostě další kabel, aby se s myší dalo pohodlně pracovat na stole.
hodnocení

Na první dvě otázky neumím odpovědět, protože jsem to nezkoušel, ale můžu.

Na třetí odpověďet neumím neboť ho nemám od začátku - ale asi ne když byl nový.

hodnocení

0x

Mi zamrzá myš, když se jí nelíbí podložka. Mám gelovou, potaženou textilem a když ji mám od krému na ruce, myši se to nelíbí. Vyzkoušejte položit myš na papír.

Ale tady je řeč o tom, že po delší nečinnosti myš úplně zamrzne a musí se odpojit a připojit, aby zase fungovala. Na to nějaká podložka nemá nejmenší vliv ;)

olinl
hodnocení

0x

Zkusit zaktualizovat driver myši, jinak reklamace. Mě tohle žádná myš nedělala.

hodnocení

U letité myši na XP to asi nepůjde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]