Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před pár měsíci jsem nakupoval z ebay nějaké blbosti a nejspíše následkem toho mi z účtu strhly neoprávněně určitý obnos peněz. Platil jsem kreditkou. Chci se zeptat v této souvislosti, jestli je dobré používat paypal. Účtují si kluci od Paypal něco za používání? Děkuju
Vy jako zákazník neplatíte nic navíc.
Když se přihlásíte na paypal, tak v historii transakcí vidíte informace o tom, kolik a za co bylo strhnuto.
Ak niečo nakupujem,tak cez aplikácie ako je paypal,kde má presmeruje na môj internetbanking kde sumu potvrdim a po poslatí SMS na telefón bez androidu vloží autorizačný kód priradený k platbe a potvdim prevod.Číslo karty neudávam a aj ak by sa niekto ho dozvedel,tak autorizačný kód k platbe nebude mať.
Ja to mám u Slovenskej sporiteľni a platím prevodom z účtu,nie kartou.
jakou máte banku? - když já totiž platil přes internet KB, platil jsem 3x a z toho mi 2x kartu zneužili. Přes druhou banku - mBank - platím více než 10 let podle potřeby a dosti pravidelně. Nikdy jsem neměl vůbec žádný problém!
Počítám s tím zde uvedeným - tj. mírný rozdíl částky, kdy podle kurzu mi vychází např. 300,- a strhne se 305,-Kč ...ale to se dívám na nějaký od ČNB a nehledám přímo kurzovní lístek mé banky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.