Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě PC na hraní her

Od: sparcoo* odpovědí: 5 změna:
Rád bych si pořídil bazarový stolní počítač a vyzkoušel nějaké aktuální tituly. Hraju full HD, většinou multiplayer - Battlefield, COD, Apex.
Rád bych mašinu za cenu kolem 12 000.
Vím, že to není mnoho ale pro mne dostačující.
Jen nevím na co koukat. Po jaké grafické kartě koukat a jaký procesor k němu? Kolik stačí RAM?
Děkuji, už jsem z toho vypadl.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelpavel*
hodnocení

1x

Začni základní informací : napiš názvy her. Battlefield a COD jsou staré hry na to stačí průměrné pc. Jinak u každé hry máš požadavky na hardware tak si je najdi.

hodnocení

0x
GTX 660, 760... Prostě od 600 nahoru a od desítek 60+, čtyř jádro... 8 gb ram
doplněno 17.07.19 21:01: 10_60 je výš než 6-60... Ale za ty peníze musí člověk mít trochu soudnosti... Dobrý počítač s 1060 bude ta 15-20 tis
sparcoo*
hodnocení

Takže GTX 1060? 1050Ti už nebrat?
GTX 660+ jsou již slabé grafické karty ne?

clovicek*
hodnocení

0x

GTX 1060 6gb verzi dá se sehnat 2500,- až 3500,- ještě se zárukou. Za 12 kolíku se dá sehnat už pěknej komp , dobrý na to je forum na FB PC bazar. Bud si dáš poptávku a nebo si vybereš z inzerátu. Je tam hodně prodejců co se tím živí a když tam nahodí někdo nesmyslnou cenu tak mu to daj ostatní sežrat.

Za 2500 bych tu 1060 velmi rád koupil. Dívám se už půl roku. Jednu jsem viděl, těžila...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]