Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení k účtu uživatele - výběr účtů

Od: slavo® odpovědí: 4 změna:

Při zapnutí počítače - notebook - win7

se po "nastartování" objevilo hlášení "k účtu uživatele se nepodařilo přihlášení" a bylo to ještě předtím než je výběr účtů.

Po jediné možnosti -OK - se provedlo odhlášení a počítač teprve najel do výběru účtů kde se šlo již normálně přihlásit.

S hláškou "Službě profil uživatele se nepodařilo přihlášení - s tím jsem se už několirát setkal - ale to bylo až po zadání hesla - chyba v registrech.

Ale toto bylo ještě před před tím než naskočí výběr účtů - co se tam mohlo stát?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

to vypadá, jak kdyby někdo nastavil na notebooku v registrech autologin a poté změnil heslo, které v registrech neopravil...

mrkněte na cestu HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon zde neobsahují hodnoty DefautUserName a DefaultPassword

hodnocení

V CurrentVersion žádný podklíč není - jako vinlogon - viz příloha

Ale zarazilo mě co je to za klíč v HKEY_LOCAL_MACHINE - jako první - nějaký BCD000000 - do kterého se běžný uživatel nedostane - pod adminem jsem to nezkoušel.

Přihlášení k účtu uživatele - výběr účtů
Přihlášení k účtu uživatele - výběr účtů #2

1) právě že tam PODKLÍČ je... vy píšete a označil jste už řetězovou hodnotu. Kdyz rozkliknete jeste ten KLÍČ, nikoliv hodnotu CurrentVersion, Winlogon najdete.

2) na BCD nesahat ! je to součást windows neboli BootConfigurationData který nahrazuje starší boot.ini

hodnocení

Obsahuje hodnotu DefautUserName

Nevnořil jsem se do Winlogon

Stalo se to jednou - co s tím - nechat to tak?

Přihlášení k účtu uživatele - výběr účtů #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]