Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Také někoho otravuje hláška na monitoru?

Od: flodur® odpovědí: 6 změna:

V poslední době při spuštění PC i při sufování objeví hláška (viz příloha). Zatím na radu syna dokud PC normálně pracuje to nemám řešit, sam neví jak postupovat. Máte s tím někdo zkušenost, jak to řešíte?

Také někoho otravuje hláška na monitoru?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Neotravuje, protože mám legální a aktivovaný Win ;)

hodnocení

0x

Kup si na ebayi legální licenci za 125,-Kč, aktivuj Windows a máš po problému. Ještě to není ani týden, co jsem stejnou situaci takto vyřešil.

doplněno 17.07.19 09:17:

@mamina: I to je možnost, ale Aukro asi tak 3-4x dražší*smich*

doplněno 17.07.19 12:48:

Na základě mých zkušeností je ebay rychlejší a spolehlivější. Mně to trvalo necelých 5 minut do doručení klíče a adresy, kde ta W10 stáhnout (což jsem nevyužil, protože jsem je měl). Osobně nemám s Akrem tak dobré zkušenosti jako s ebay.

clovicek*

Satame koukal jste na aukro? Ceny tam začínají kolem 90kč , ověření prodejci kolem 129Kč , navíc přijde návod k aktivaci v češtině a postup pro reklamaci což mnohým co nemají IT schopnosti pomůže.

hodnocení

0x

Syn koupil licenci na Aukru.mamina

hodnocení

0x

V první řadě - přečetl jste si tu hlášku?

pavelpavel*

Tak systém detekoval, že studuje komunismus a bloknul mu OS. *smich2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]