Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podivné soubory na disku C:\

Od: magdon® odpovědí: 4 změna:

Nedávno se mi prakticky ve stejný čas přímo na C:\ objevilo 18 souborů s téměř stejnou velikostí (něco přes 400 Mb). Nevíte o co jde? CCleaner je ignoruje. Můžu to smazat? Mám Win 7.

unp307466523047520679i-manual.mdmp

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Stačí požádat o pomoc strýčka Google...

cs.downloadastro.com/...

hodnocení

Nestačí. Tohle i další informace jsem našel taky, ale nikde jsem se nedozvěděl, jestli to můžu beztrestně smazat. Otvírat, ani upravovat v těch souborech nic nehodlám, já je k ničemu nepotřebuju. PC běží bez problémů, takže mi už měsíc jenom zabírají místo na disku.

lmgify

mdmp = minidump

Je to kopie paměti v okamžiku, kdy havaruje nějaký program. Pro běžného uživatele úplně k ničemu. Je to pro vývojáře. Smazat.

hodnocení

imgify - Dík, takhle si představuju smysluplnou odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]