Dobrý den, chtěl bych si objednat nějaké věci z Číny, problémem je placení DPH a cla, jedná se v mém případě o drahší elektroniku. Slyšel jsem, že to jde objednat z Číny, ale ze skladu v EU? Tam by se pak nemuselo to DPH ani CLO platit. Děkuju
Nevím přesně projed ty stránky. Já jsem četl, že když nechceš čekal na zboží Amazonu, že si to máš objednat ze skladu z Německa a skutečně to tam někde viděl, že zaškrtneš "zaslat z Německa" např. Víc nevím.
Jednu chvíli šel perfektně eu.banggood.com . Chodily i mobily ze Španělska, ale dneska už je tam sortiment slabší. Sklad v Čechách má gearbest ale musíš trvat na warehose23. Většinou té to nechá kliknout na zboží ukáže cenu ale v zápětí vyskočí výzva abys zvolil jiný sklad v Evropě. Tam je zboží buď dražší nebo napíšou že do Čech neposilaji
jak píšu výš, musíš hledat sklad 23. Ze Španělska a Německa ti většinou vyskočí zpráva že nelze poslat do Čech.
joudic*
gearbest posila temer vse z ciny pres jejich priority line (eu prekladiste) a ma tam vysvetlivky pri vybirani dopravy
ponool
Dobrý den, můžete mi to prosím vysvětlit? Například když chci koupit tento telefon: m.gearbest.com/... Kde tam navolím ten sklad z EU? Aby mi to přišlo z EU ne přímo z Číny. Děkuju vám
joudic*
zbozi je v HK bude to posilat z ciny.. Priority line.. maji prekladiste v eu (ne sklad) tzn to poslou do eu, prebali a poslou k vam, zbozi ktere je rovnou v evrope je tak primo oznaceno
ponool
Dobrý den, Aha, místo toho označení "HK" u přepravy musí být "Priority Line"? Nejde to někde vyfiltrovat? Děkuju
joudic*
ale ne HK je hongkong a v kosiku nebo u vyrobku stejne ani jina moznost dopravy pro EU nez Priority line neni.. jen za priplatek trochu rychlejsi a nejake pojisteni navic jako doplnkova sluzba. Tedy pokud mate uz login a v accountu vyplnenou adresu. btw. Proc si kupujete oukitel bez poradne baterky.. ta firma vynika 10.000mah bateriemi
ponool
Dobrý den, takže pokud je tam psáno HK, dojde stejně z EU do ČR a nebudu platit DPH ani CLO? Dodání za 3-6dní? Tento druh zboží je jen příklad. Děkuju
joudic*
pokud je tam psano HK (Hongkong) pujde to pres evropu na cz postu, dodani cca 30 dni (hongkong > eu > cz) a ano bude to bez cla a dph
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.