Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze opravit vstup USB na desce?

Od: kalamajka odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.

Přestaly mi reagovat všechny vstupy USB na desce. Lze s tím něco dělat? Ostatní vstupy, vedené z desky po kabelu, jsou funkční. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Když nejde žádný USB, tak to bude asi problém, jestli nemáte PS2 porty pro příslušenství.

Nefungují ihned po startu? Nebo přestanou reagovat s naběhnutím systému? Dá se dostat se do nouzového režimu?

Co zkusit nabootovat nějaké LIVE CD, jestli máte. ..

Pokud by se dalo dostat do systému, tak můžete vyzkoušet radu viz : poradte.cz/...

kalamajka
hodnocení

Ta USB začala odcházet postupně. Někdy naběhly, pak zase ne. Teď prostě nejde ani jeden. Do nouzáku to jde...Mrknu na tu uvedenou radu. Díky...:)

hodnocení

2x
Není to jen ztrátou ovladačů? Aktualizace u w10 jsou často k zabití... Jinak všechno jde, jen porovnat cenu opravy s novou deskou... Na které může odejít za týden něco jiného
doplněno 15.07.19 13:55: Lze vyzkoušet opravu studených spojů... Do trouby. Ale počítejte s opravou dočasnou
kalamajka
hodnocení

Měl jsem uvést, že jde o W7...:) Nemám problém s koupí nové desky, jen jsem chtěl vědět, zda je nějaká jiná cesta...

hodnocení

2x
Zkusil bych Live cd,jestli nejde jen o sw záležitost. Usb se dá levně nahradit usb řadičem podobně jako grafická karta.
kalamajka
hodnocení

Díky. Samozřejmě, že jsem tam už přidal další USB. Večer zkusím to LIVE CD. Předchozí rada to také obsahovala...

host
hodnocení

2x

Pokud by byl uvnitř přetížený a zničený vnitřní zdroj napájecího napětí pro USB konektor na desce, tak nefunguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]