Nejste přihlášen/a.
poznamka: už jsem to zkoušel vypnout přes služby a editor registru ale vždy se to nějakým zázračným způsobem znovu zapne. Nějaký tip jak to vypnout permanentně?
díky za pomoc.
1x
To říká každý. Mám Win7 a všechno jde. Hry fičí, internet fičí, všechno funguje bez update. W10 nechci nikdy.
Ale jděte...
Já mám Win 10 od doby kdy na ně šlo zadarmo aktualizovat Win7. S žádným update jsem neměl nikdy problém. Stejně tak s žádným používaným programem či hrou.
K Windows 7 bych se už nikdy nevrátil... Nemluvě o tom, že bych riskoval s neaktualizovaným OS.
Mám taky raději ty "sedmičky", nepřijdou mi tak komplikované jako "desítky", ale desítky se dají svým způsobem "osekat". Myslím že podpora sedmiček končí rokem 2020-věčná škoda.. Ikony v desítkách mi nepřijdou srozumitelné hned na první pohled a vím že jejich autoři by to zvládli líp, víceméně jde o zvyk, případně přejít na Linux.. bobik odkaz na Win 7 vyhodny-software.cz/... nebo "na hry"jen verzi HOME.
0x
Tak jsem na komp dal Linux Mint a maximální spokojenost. Aktualizace tam jsou taky každou chvíli, ale proběhnou během chvilky a bez restartu.
Uznávám, že je dost programů, který pod Linuxem nejdou, ale já je naštěstí nepotřebuji, tudíž jsem plně spokojen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.