Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows Update mi ničí notebook

Od: 123* odpovědí: 11 změna:
takže mam Acer aspire E3 -intel core i3 2ghz
8 GB ram Nvidia920m 2gb vram Windows 10 64bitový
asi 3 dny zpět tedy 11 července mi windows update updatoval windows , problem je v tom , že notebook už odmítá nastartovat - po zmáčknutí klávesy pro start normálka - větrák se zapne na obrazovce logo Acer potom nic černá obrazovka s kurzorem myši v tomhle stavu je už 30 minut.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Zkus na deset vteřin zmáčknout power/zapínací tlačítko na noťasu-měl by se restartovat systém (při zapnutém internetu).

123*
hodnocení

to jsem zkoušel to je pro něj jako kopanec do koulí tím ho zničím ještě víc
Ale prd. Notebook to nijak nepocítí a disk, pokud zrovna něco nezapisuje, taky ne.
123*
hodnocení

hotovo , zapínám... 10 sekund logo acer . černá obrazovka
olinl

Zkus ještě na minutku vyndat/odpojit baterii pro zálohu BIOSu i baterii hlavní a nepřipojuj "nabíječku"-budeš muset noťas zčásti "rozebrat". Pokud po připojení baterií opět zčerná obrazovka, je porucha v grafice nebo zákl. desce či HDD.

123*
hodnocení

díky , ale už mi to naběhlo já jenom chci nějak s tim pomoct že mi to windows update takhle rozhodí a dopadne to tak že to zapínám 30 minut
123*
hodnocení

a potom když hraju tak je to pohoda
olinl

Používáš nějaký čistič systému např. CCleaner, případně defragmentuješ HDD?

123*
hodnocení

defragmentaci mam automaticky každý týden a ráno jsem to zkusil a Ccleaner používám akorát někdy zapomenu

bubelka
16.07.19 14:50
hodnocení

0x

abc

hodnocení

0x

To je nějaké divné...

1) poslední update windows 10, verze 1903 se neinstaluje automaticky, ale je potřeba onu aktualizaci nejdříve stáhnout a potvrdit...Vám se to nainstalovalo samo?

2) ona aktualizace sice píše "instaluje se..." ale jelikož se jedná vlastně o nový systém (proto se taky vytvoři nová složka Windows a stará se přejmenuje na windows.old a zbytečně pak ubírá xx giga z úložiště) tak se systém instaluje AŽ PO restartu... takže to, že vám nenaběhl ani po 30min je naprosto normální stav. Aktualizoval jsem podobně slabá PC a ta byla skoro půl dne v komatu...takže příště "Vyděržaj pioněr"

Windows Update mi ničí notebook
Windows Update mi ničí notebook #2
Windows Update mi ničí notebook #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]