Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skutečné údaje při zakládání účtu Google?

Od: karos odpovědí: 10 změna:

Zajímá mě, zda mám zadat skutečné údaje, jako je jméno, příjmení ,datum narození, a pod. k vytvoření účtu Google. Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyklopoutnik*
hodnocení

4x

Co je komu po mých osobních datech?! Vaše jméno, příjmení ,datum narození, a pod. jsou vaše osobní data. Když je po vás někdo požaduje, doporučuji vymyšlené. Howgh.

No tak si něco vymyslí. Na store si nakoupí aplikace, filmy, nebo bude hrát nějakou hru kterou bude mít s tím účtem spojenou a třeba do ní investuje i peníze... Pak přijde o telefon ve kterém to má uložené a zjisti že si nepamatuje údaje k účtu protože si je vymyslel a k účtu se už vzivote nedostane HOWGH
cyklopoutnik*
"zjisti že si nepamatuje údaje k účtu protože si je vymyslel "... No tak si to někde poznamená a dávat bacha. Neztratit! To jsou teda problémy, že by z toho jeden žasl...

joudic*
hodnocení

2x

zalezi na co jej mate, jinak to je jedno... ale pokud budete chtit od google penize (adsense, youtube), mozna i Gpay nebo nakoupit v playstore bude to casem problem

pavelpavel*

Přesně tak.

jurajjuraj*
hodnocení

2x

tak ono zalezi na co to budes vyuzivat

karos
hodnocení

Hlavně na stahování aplikací, ale jde mi o to zda jsem neudělal chybu když jsem uvedl pravdivé údaje.

Proč bys měl udělat chybu, že jsi uvedl pravé údaje? Jednou si budeš chtít něco koupit (aplikaci, předplatné an anějakou službu) a budeš za to rád.

Nevím jak by se Google tvářil na to, že účet je na Pepu Nováka, ale platit to bude kreditka Tondy Opršálka. Může mu to být jedno, ale také nemusí.

pavelpavel*
hodnocení

0x

Já je raději zadal skutečné, ale na Seznamu jsem anonymák. :)

lidus*
hodnocení

0x

Já zadala pravé ale u vnučky jsme museli upravit věk, jel yutube pouze ten do 12 let a tam nic moc není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]