Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ucet Aliexpress

Od: nettkaa odpovědí: 6 změna:
Dobry den, stalo se nekomu, ze jste se prihlasil na ali a psalo Vam to, ze ucet neexistuje? Ucet zde mam cca 6 let a vice jak 1000 vyrizenych objednavek. V soucasne dobe mam na ceste cca 12 objednavek, vetsinou prkotiny, ale nevim zda tedy dorazi. Co je nejdulezitejsi, tak k uctu mam zadanou platebni kartu. Obavam se aby nekdo nezneuzil ucet. Na ali mi napsat nejde, hazi me to stale na automat.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Také hodně nakupuji na AliExpress a tohle se mi ještě nestalo. Docela jste mne vyděsila, tak jsem se přihlásila a jde to. Jděte normálně na jejich stránky a klikněte na "založit účet" a uvidíte, co se bude dít. Je to divné. Počkejte také co napíší jiní, je nás tady docela dost, co nakupujeme na AliExpressu.

nettkaa
hodnocení

Dnes se zkousim prihlasit cely den a nic Zalozila sem si i novy ucet na stejnou mailovku a pustilo me to... Takze opravdu netusim co s tim...

A "pustilo" Vás to kam? Do toho původního účtu, kde máte přehled všech Vašich objednávek, nebo jste si založila úplně nový účet, kde není zatím nic?

nettkaa
hodnocení

Vytvoril se uplne novy ucet ☹ Kde vubec nic neni... Ted jsem dohledala nejaky kontakt, tak tam jdu poslat email

Tak to je opravdu zvláštní. To se mi ještě nestalo a doufám, že nestane. Držím palce, abyste to vyřešila.

joudic*
hodnocení

0x

automatem se musite probit k operatorovi, bohuzel uz jsem tu fintu zapomnel, uz to je davno...

co se tyce sledovani, velmi doporucuju toto, jakmile dostanu tracking, hned ho tam zadavam a mam klid a nemusim se furt otravne prihlasovat na ali (mj. chodi i maily o zmene stavu) packageradar.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]