Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levná sportovní kamera

Od: kamera odpovědí: 8 změna:
Zdravím sháním nějakou sportovní kameru na natáčení jízdy na motorce a koukal jsem i na videa na ytb a za tu cenu se dá sehnat docela dobrá. Máte někdo zkušenost z touhle? cool-ceny.cz/...
Je na ní dobrá sleva. Nebo kdyztak pošlete něco do 1000

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

SJ4000 už je pár let přežitý šrot. Jako fanda china gadget doporučím za sebe jakoukoliv kameru od Xiaomi. Například YI 4K, dá se v ČR sehnat za 5000, případně v Číně za 3400,- a dostanete dost slušný výkon za malé peníze. Mám její první verzi, která se v ČR stále prodává za 2200,-. Případně se poohlédnout po bazarovém GoPro.
U takto levných sportovních kamer je největší potíž stabilizace obrazu, hlavně pokud jí chcete používat na motorce a to u těch levných modelů moc nepochodíte. Obraz se pak bude stále třást, nezaostří a pro Vás to budou jen vyhozené peníze.

svyjabob*
Značka YI již delší dobu není Xiaomi, jinak já osobně doporučuji právě od Xiaomi MI 4K, za ty peníze bezkonkurenční, a rozhodně těch pár stovek nešetřete, vyplatí se si připlatit za kvalitu, píšu z vlastní zkušenosti.

joudic*
hodnocení

1x
Do 1000 z videi budou jen roztresene omalovanky

kamera
hodnocení

No tak ona ta kamera je z 2600 na těch 750 a to se mi docela líbilo. Máte s ní někdo zkušenosti? Já koukal na Videa na ytb a přijde mi že funguje docela dobře i na motorce

miran*
hodnocení

0x

Do těch 1000 to nebude moc dobrá kvalita. Chtělo by to rozhodně navýšit rozpočet. Na motorku se rozhodně i hodí stabilizace obrazu.

kamera
hodnocení

Tak za tu cenu nečekám nějakou extra kvalitu ale chci ji navice věci ne jenom na motorku a hned se mi do toho nechtělo dávat hodně peněz.
miran*

Třeba tady máš kameru za 2,5 tisíce co už stabilizaci má digitalni-kamery.heureka./... Ideální by bylo si kameru půjčit třeba od kamaráda a zkusit si něco natočit jestli tě to vůbec bude bavit a trochu se seznámit s tím jak to funguje.

jdukolem
hodnocení

0x

ebay.com/...

Bez překupníka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]