Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnova systému

Od: pepestepanek* odpovědí: 9 změna:

Stáhl jsem si program Driver Scanner 2009 v2 a aktualizoval přes něj ovladače všechno šlo bez problémů a asi za 2 minuty se

mi posralo připojení na net a grafika nepřipojím se tam na net nic v síťovích připojeních mi zmizelo připojení.Zkoušel jsem i

program obnovení systému když tam najdedu na ten den tak tlachá že tam není připojena jednotka G když ji připojím tak furt

tlachá to samé.

Nemáte někdo nápad? Není třeba nějaký program?

Předem dík.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x
Driver Scanner nedělá zálohu a nejde stav obnovit ze zálohy tohoto programu? Používám podobně jako ty zase program Driver Genius, před instalací nebo aktualizací ovladače zálohuje a mám možnost všechno vrátit do původního stavu

hodnocení

2x

Případně odinstalovat ten program a nainstalovat ovladače na chybějící zařízení ručně. A pokud ti PC jede OK, není potřeba ovladače aktualizovat. Toto se netýká grafické karty pro pařany her.

pepestepanek*
hodnocení

Ne nedělá zálohu a já žádnou nemám.

doplněno 17.01.09 17:31:

Grafiku sem už vyřešil ale ten internet.

pepestepanek*
hodnocení

Grafika už jede ovladače jsou doinstalované ale ten internet furt nejde.

Odebrat Síťovou kartu ze správce zařízení a pak znovu nainstalovat ovladače, pokud si je Windows sám nenajde.

pepestepanek*
17.01.09 17:48
hodnocení

A jak?

Ikona Tento počítač - Vlastnosti - Hardware - Správce zařízení

rex38f*
hodnocení

0x

Zkoušel jsi projet pc antivirem,jak jsi stahoval ovladače taky jsi mohl stahnout něco co do pc nepatři.Taky jednou jsem stahoval přes drviver scanner,dostal se tam trojan zablokoval antivir a zrušil fireval branu,tak že nešlo se fubec připojit k internetu

honza2581*
hodnocení

0x

Můžete zkusit vyměnit LAN kartu nebo Modem kartu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]